2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

peki o 1000 lirayi verdikten sonra her denemeye 1000 lirami vericez

ben hsgyi ocakta cektirmistimde asilamada dogal yolla olma ihtimalinden daha azmis tutma sansi benim ilk gittigim doktor oyle demisti yaa benim kafam cok karisik aslinda hic bunlarla ugrasmadan tup bebekmi yaptirsam diyorum

nasıl yani tam tersi değil mi ya olur mu öyle insanlar doğal yolla gebe kalamadığı için aşılama oluyor bence sen doktor değiştir..önce aşılama olmadan da tüp bebek yaptırma bence yani ben öyle yapmayı düşüyorum..
her denemede o para evet canım öyledir heralde

o zaman 3 ay onunla ugrasmak varken 3 ay sonra tup bebek yaptirmak daha mantikli cnm benim doktorum daha once tup bebek merkezinde calismis gelmis ozel hastanede calisiyor suanda dogal yilla %20yse asilama %15 dedi cnm asilama zaten genelde sperm hareketliligi az olanlar falan yaptiriyor diye biliyorum mesela bir doktor bana klomen baslaticakti baska bir doktorda o sana yaramaz zaten senin yumirtan olusuyor catliyor bide amh degerin dusuk tutmadiginda seni geriye atar dedi

Sağol canım bi sıkıntı olmadı önce karından iğne yaptım sonra çatlama iğnesi ve aşılama.. Aşılama çok ağrılı bi işlem değil yani içine plastik kanül sokuyor bi o zaman hissediyorsun hafif bi ağrı ama sonra 1 saat istirahat ettim ve 3 gün pembe lekelenme oldu şimdi iyiyim çok şükür

valla cnm cok haklisin bazen dusunuyorum boyle yazanlar kendilerini tatmin etmeknicin yaziyorlar galiba benim olun bakkk beklemedigim anda demek icin sanirim kusura bakmayin ama bilipte boyle yazanlara cok sinir oluyorum ben
Yani canım benim çift çizgi görmüşsün ve çok net ne kadar yanılıyor olabilirsin demi mantık var akıl var

Kim neyi biliyor ben anlamadım. Surda iki akıl alım diye yazıyorum ama sıfır moral veriyorsunuz..
Akıl var mantık var Çok Doğru. Ben boşuna yazıyorum buralara

Yani canım benim çift çizgi görmüşsün ve çok net ne kadar yanılıyor olabilirsin demi mantık var akıl var
aynen yaaa ben acaba soruyr ovu testimi dedim ama degilmis bide hamile oldugundan emin ama sormak istemis yani bu siteye girip yorum yazabilecegini bilen bir insan onunda hamilelik oldugu anlamina geldigini biliyordur cnm onlar kendini tatmin ediyorlar catlayin siz hamileyim ben demeye getiriyorlar

Ozaman birdaha iki çizgili bir test kimse yayınlamasın olurmu.. yoksa biliyorsunuz üstlerine alinanlar çok oluyor.

Surda iki güzel cümle yapacağınıza boş boş konuşuyorsunuz..

Çok bildin sende alla alla

Günaydın kızlar.Günümüz inşallah ay'sın.Bugun biras karamsarlkla kalktm yataktan Allahtan sabır ve sükun diliyorum..

A anneveoglusu ablacm nerelerdesn sernn ?

CANIM GELDİM İŞLERDEN GİREMEDİM HAFTA SONU PEK FIRSATIM OLMUYOR
SEN NASILSIN GÜZELİM
BENİM CUMA CUMARTESİ PAZAR MESAİ VARDI YUMURTLAMA OLDU ONUN İÇİN ÇALIŞTIK
HAYIRLISI ALLAHTAN BAKALIM BU AY NASİP OLACAKMI

Boşver sinirlenme canım demekki boşluğuna falan geldi ramazanda oluyo bazen böyle

Ozaman birdaha iki çizgili bir test kimse yayınlamasın olurmu.. yoksa biliyorsunuz üstlerine alinanlar çok oluyor.

Arkadaşım yanlış anladın sen bizi.. Sen bize testini atıp kızlar bende hamileyim desen burdaki herkes seni tebrik edip dua ederdi emin ol sadece acaba hamile miyim diye soru sorman garip karşılandı çünkü burda o çift çizgiyi görmek için yıllardır uğraşanlar var.. Ama ramazanda olabilir belki boşluğuna falan geldi veya emin olamadın insanlık hali

KIZLAR MÜBAREK GÜN KIRMAYIN BİRBİRİNİZİ, ARKADAŞ GEBELİK TESTİNDE İKİNCİ ÇİZGİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİYORDUR BİLMEMESİ TUAF OLUR SANIRIM UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİ İÇİN ŞAŞKIN.

İNŞALLAH BURDAKİ HERKESİN SAĞLIKLA GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH

NE GÜZEL YAZMIŞSIN SENDEN DE BU BEKLENİRDİ İNSANLIK HALİ DEMEK SEVİNCİNDEN NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ ARKADAŞ

ARKADAŞIM TESTİNİ ŞİMDİ GÖRDÜM NET BİR ŞEKİLDE HAMİLESİN İNŞALLAH DRUNDA BUNU TESCİLLER. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…