- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.381
benimde bugun adetimin ustunden 2 gun gecti bebek yok diye dusunuyorum hatta bugun oda degisikligi falan yaptim koltuklari falan cektim belim cok agriyor yaa adet olacagim yada onlari kaldirdim ettim diye ariyor birde misafir vardi cok yoruldum suan uzandim bir agrim yok ama sol gogsume deyince cok aciyor bu ayda olamdi sanirim yaa rabbim en kisa zamanda hepimize bir evlat nasip etsin
yok cnm yapmadim boyle olup sonradan adet oldugum oluyor o yuzden 1 hafta gecmeden yapmam diye dusunuyorum yani birde olanlar hissedermis hamile oldugunu ben hicbirsey hissetmiyorumCANIM GÜNÜNDEN GEÇMİŞ TEST YAPTIN MI PEKİ
Canım şüphelenirler his değil yap senyok cnm yapmadim boyle olup sonradan adet oldugum oluyor o yuzden 1 hafta gecmeden yapmam diye dusunuyorum yani birde olanlar hissedermis hamile oldugunu ben hicbirsey hissetmiyorum
Mübarek ramazan kimseyi kırıp dökmek istemedim canım birde arkadaş hamile strese girmesin boşver diye düşündüm.. Allah razı olsun güzel dileklerin için.. Sen nasılsın uzun zamandır yoksunNE GÜZEL YAZMIŞSIN SENDEN DE BU BEKLENİRDİ İNSANLIK HALİ DEMEK SEVİNCİNDEN NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ ARKADAŞ
Allah canım ne deyim yazının başında çift çizgiyi gördüm okuyunca dedim sende hamilesin içim bi tuhaf olduMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
ayyyy cnm cift cizgiyi gorduk deyince cok heyecanlandim hamilesin diye ama sonrasini okuyunca ovu testi sanirim rabbim en kisa zamanda versin i saallahMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
1 hafta falan gecsin bakalim bi zaman ne zaman buraya yazsam adet olmadim diye ertesi gun yada gecesine adet oluyroum o yuzden adetimi bekleyeyom ben :)Canım şüphelenirler his değil yap sen
Aynen menfaat dünyasıDüşüncesizleerrr
Mübarek ramazan kimseyi kırıp dökmek istemedim canım birde arkadaş hamile strese girmesin boşver diye düşündüm.. Allah razı olsun güzel dileklerin için.. Sen nasılsın uzun zamandır yoksun
Allah canım ne deyim yazının başında çift çizgiyi gördüm okuyunca dedim sende hamilesin içim bi tuhaf olduama ovu testinden bahsediyormuşn.. İnşallah gebelik testini görmek de nasip olur
kuzum sen nasılsın adet oldun muAynen menfaat dünyası
ayyyy cnm cift cizgiyi gorduk deyince cok heyecanlandim hamilesin diye ama sonrasini okuyunca ovu testi sanirim rabbim en kisa zamanda versin i saallah
Allag razı olsun cnm darısı hepinize inşaAllah ennkısa zamanda
CANIM YAAA TEBRİK EDERİM GÖZÜN AYDIN. NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM GÖZÜN AYDIN
SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH
İyiyim canımm sen nasılsın evet oldum tahlil yaptırdım bebiş yoktu bitki içmeye başladım üçüncü gün geldikuzum sen nasılsın adet oldun mu
Allah korusun ne depremiaayyy deprem oldu vallahi iyi sallandık yazamadım aşağıya indik yeni çıktık
iyi yapmışsın canım düşünceli arkadaşım
ben hafta sonları giremiyorum canım birde işler yoğun yazamıyorum pek sen nasılsın süreç nasıl gidiyor
cnm ne kadara yaptirdin asilamayi bende bu ay yaptirsammi diye dusunuyorumda bilemedim yaaAllah korusun ne depremibugünlerde memleket sallanıyor inş şiddetli değildir canım.. Bende iyiyim aşılamanın 5. Gunu şimdilik bi belirttim yok inş bebişler benimledir
Hadi inşallah tutmuştur bebişin gelir ablam aminnnnMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
İnşallah kuzum benim çok mutlu haberler alAllah korusun ne depremibugünlerde memleket sallanıyor inş şiddetli değildir canım.. Bende iyiyim aşılamanın 5. Gunu şimdilik bi belirttim yok inş bebişler benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?