- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.761
Evet canımhayit tohumunu dovmemmi gerek
Nasip.. Canın sağolsun üzme kendini rbbim çok aratmasın inşallahKizlarr bugun aşılamanin 11. Gunuydu ve kanda negatif cikti maleseff . 0.965 cikti
Hayırlı olsun cnm güzel güzel ikiye katlansın inşKızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
Canım iyiyim.çok şükür sen nasılsın 7 haftalık hamileyim çok şükür cnm öyle inşallah sağlıkla alırım kucağıma grup yaptık ya watsap hep ordayım tatlımSS2007 nerdesin canım yaa nasılsın sende bir gelişme varmı
@Meri4141, @Dilay_dilo siz nerdesiniz gebe kalan arkadaşlar arada uğrayın ama olmuyor öyle nasılsınız
sevcanvildo sen nerelere kayboldun canım yaa artık hiç göremiyorum seni nasılsın
Idrar filan yapmadim canim . Belim agriyodu acile gittik hcg de baktilar malesef koca bi 0 . Sanmiyorum da bu saatten sonra yukselecegini . Nasip degilmis demek Allah buyuk.gamzemustafa canım idrar testi falan yapmış mıydın?? Neden hemen kan testi yaptırdın?
Insallah canim . Allah razi olsun.Nasip.. Canın sağolsun üzme kendini rbbim çok aratmasın inşallah
Canın sağolsun Rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallahIdrar filan yapmadim canim . Belim agriyodu acile gittik hcg de baktilar malesef koca bi 0 . Sanmiyorum da bu saatten sonra yukselecegini . Nasip degilmis demek Allah buyuk.
Idrar filan yapmadim canim . Belim agriyodu acile gittik hcg de baktilar malesef koca bi 0 . Sanmiyorum da bu saatten sonra yukselecegini . Nasip degilmis demek Allah buyuk.
Bişeyleri kabullenmezsek bizim için daha zor oluyor o yüzden kabullenmek en doğrusu be en iyisi canım ben artım adet olunca üzülmüyorum bile inanki kocam yanımda ailem yanımda rabbime çok şükür canımız sağ nasibimizde ne zaman olacağı varsa bebekte o zaman gelir rabbim can sağlığı versin sevdiklerimize koruyup kollasın onları
İnşallah canım ilkin bizim olanın kıymetini bilmek gerek onu bilmiyorsak yeni gelenin nasıl bileceğiz evvela elimizde olana şükretmek gerek her anlamda gerisi illaki gelir inşallahKesinlikle ablacm bnde senin gibidüşünüyorm şükredeck çok şeyimz var.yokolan şeyleri düşünmek bize bişey katmıycak ama var olan varlklarımza şükür her zamn bizi yüceltecek inşallah..
İnşallah canım inşallah, gerçekten çok tedirginim sürekli vücudumu dinliyorum. Ayy şuram çok ağrıyor bişey olur mu, aman buram ağrıyor kötü bişey mi. Sürekli bu haldeyim. Rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil. İnşallah yarın artışla dönerim.P pastadelisi ah canm yaa 3 yıl snra olunca bu tedirgnliği anlıyorm tabi ama abartma lütfeeenn artk herşey güzel olacaakkkk Allahn iznyle
Hayırlı olsun, çokk sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına da al inşallahCanım iyiyim.çok şükür sen nasılsın 7 haftalık hamileyim çok şükür cnm öyle inşallah sağlıkla alırım kucağıma grup yaptık ya watsap hep ordayım tatlım
Amin canım, Allah razı olsun. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Hayırlı olsun, çokk sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına da al inşallah
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?