- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.741
Insallah canim . Bende ayni ilk iki gun biraz dinlendim sonra dinlenme imkanim olmadi o kadar fazla . Umarim tutmustur canim . Surekli dua et agzindan duayi eksik etme canim .Canım ben ilk 2 gün dinlendim sonra hayatıma devam ettim şimdi dinlenme imkanım yokinşallah bebiştendir
Aminnn canın amin. Evet fetih suresi cumartesi başlanıyor cuma sela okunmadan bitecek. Onu yaptım. Ayetle kürsi de 1 hafta okunacak. İnternette buldum. Yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar. Bal tarçın çörekotu karışımını bu formda gördüm canım, aynı şekilde yakıyı da öyle yaptım hepsini. Ama ben bu ay hiç beklemiyordum. Bunları yaptım ama olmayacak diye rahattım hatta 3 gün önce falan eşime bi dünya keçiboynuzu aldırdım kür yapacaktım önümüzdeki ay için. O kadar umutsuzdu. Çok şükür Rabbim nasip etti, inşallah devamı gelir. Sanırım gerçekten beklemediğin ay geliyor bebişler.Bu arada Rabbim kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Amin canım sende sağolSagol canim Allah razi olsun guzel dusuncelerin icin Rabbim herkesin gonlune gore versin
Canım nasılsa olmuyor ne demek ya yok öyle bişey aklını öyle bulandırma yumurtlayana kadar iç sonra bırak canım tutarsa adaçayı düşüğe sebep oluyor olmuyor diyip rahat davranma kuzucnm benim bugun adetin 5 .gunu ben bu aksam adacayi hayit tohumu aslan pencesi cayini basliycam diyette yapiyorum 63 kiloyum ama doktor bi 3 kilo versen iyi olur dedi bende diyete basladim yumurtlamaya kadarmi icim yoksa nasilsa olmuyor deyip bir ay boyunca icimmi blemedim
Tabikide canım ne yapıyoruz dua ediyoruz allaha sığınıyoruz hayırlısı diyip sabır ve sukunla bekliyoruz canımcım bize böylesi yakışır değil mi kuzuAynen canım çok şükür rabbim verdi bir kere, daha sağlıklısını hayırlısını verir inşallah. Bizim elimizde bisey yok ki dua edip sabırla beklemekten başka. Yuce rabbim yeter ki ol desin oluverir hayırlısıyla.
Amin kuzu allah razı olsun seninde yüreğn güzelki halden anlayana denk getiriyor rabbim senideNe güzel bi yüreğin var, insan burda tanışıp böyle yakın hisseder mi kendine. Hissedermiş valla. Rabbim o güzel yüreğinden geçenlerinasip etsin inşallah
Abka ben hem rahtsizim hemde yogunum öpüyorum seni@SS2007 nerdesin canım yaa nasılsın sende bir gelişme varmı
@Meri4141, @Dilay_dilo siz nerdesiniz gebe kalan arkadaşlar arada uğrayın ama olmuyor öyle nasılsınız
sevcanvildo sen nerelere kayboldun canım yaa artık hiç göremiyorum seni nasılsın
Bende seni opuyorum ben bayramin ikinci günü Mersin'e geliyorumAbka ben hem rahtsizim hemde yogunum öpüyorum seni
Ağlıyacam bakAmin kuzu allah razı olsun seninde yüreğn güzelki halden anlayana denk getiriyor rabbim senide
Canım çörekotu bal tarçını adetin 2.günğ başladım. 12.güne kadar. Toplam 10 gün yapıyorsun.Canım ayetel kürsüyü ne kadar okudun.fetih süresi hani cumartesi başlanıyor cuma selaya kadar olan tertipmi çörek otu bal tarçın ne Zaman yaptın
Tövbe yarabbi senin hormonlar erken depreşmeye başladı canım niye ağlıyorsun kız şimdiAğlıyacam bak
Canım kendinizi kötüye şartlamayın lütfen zaten adet geçtikten sonra belirtiler başlıyor herkest öncesinde belirti olacak diye bişey yok niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsunuz yazık değil mi size can sağolduğu sürece her zaman bi umut vardır bize düşen sabredip rabbimin ol demesini beklemek nasıl ki ölümümüz belirsiz doğumumuzda belirsiz rabbim en iyisini bilir illaki gelecek bebeklerimiz sabredip bekleyelim ama umutla
anladim cnm bakalim herci yarina kaldi benim cay yaa iftardaydik bugunCanım nasılsa olmuyor ne demek ya yok öyle bişey aklını öyle bulandırma yumurtlayana kadar iç sonra bırak canım tutarsa adaçayı düşüğe sebep oluyor olmuyor diyip rahat davranma kuzu
Bişeyleri kabullenmezsek bizim için daha zor oluyor o yüzden kabullenmek en doğrusu be en iyisi canım ben artım adet olunca üzülmüyorum bile inanki kocam yanımda ailem yanımda rabbime çok şükür canımız sağ nasibimizde ne zaman olacağı varsa bebekte o zaman gelir rabbim can sağlığı versin sevdiklerimize koruyup kollasın onlarıAblacm çooook haklısn bnde bu ay tahatlattm kafayı çok şükür ya Ramazanın verdiği ruhsal modla alakalı sanrm ferahlk çöktü.Diyorm Allahm ne verirsn kabulumüz diyorum.Bi kabulleniş var şükürrr
Yatmadan demle iç canım bişey olmazki hem o zayıflatırda sen içine az bi mısır püskülüde at :)anladim cnm bakalim herci yarina kaldi benim cay yaa iftardaydik bugun
o yok iste cnm yaaa :) kalkip yapiyorum simdi :)Yatmadan demle iç canım bişey olmazki hem o zayıflatırda sen içine az bi mısır püskülüde at :)
hayit tohumunu dovmemmi gerekYatmadan demle iç canım bişey olmazki hem o zayıflatırda sen içine az bi mısır püskülüde at :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?