2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ben ilk 2 gün dinlendim sonra hayatıma devam ettim şimdi dinlenme imkanım yok inşallah bebiştendir
Insallah canim . Bende ayni ilk iki gun biraz dinlendim sonra dinlenme imkanim olmadi o kadar fazla . Umarim tutmustur canim . Surekli dua et agzindan duayi eksik etme canim .

Bu arada Rabbim kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Aminnn canın amin. Evet fetih suresi cumartesi başlanıyor cuma sela okunmadan bitecek. Onu yaptım. Ayetle kürsi de 1 hafta okunacak. İnternette buldum. Yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar. Bal tarçın çörekotu karışımını bu formda gördüm canım, aynı şekilde yakıyı da öyle yaptım hepsini. Ama ben bu ay hiç beklemiyordum. Bunları yaptım ama olmayacak diye rahattım hatta 3 gün önce falan eşime bi dünya keçiboynuzu aldırdım kür yapacaktım önümüzdeki ay için. O kadar umutsuzdu. Çok şükür Rabbim nasip etti, inşallah devamı gelir. Sanırım gerçekten beklemediğin ay geliyor bebişler.

Canım nasılsa olmuyor ne demek ya yok öyle bişey aklını öyle bulandırma yumurtlayana kadar iç sonra bırak canım tutarsa adaçayı düşüğe sebep oluyor olmuyor diyip rahat davranma kuzu

Tabikide canım ne yapıyoruz dua ediyoruz allaha sığınıyoruz hayırlısı diyip sabır ve sukunla bekliyoruz canımcım bize böylesi yakışır değil mi kuzu

Ablacm çooook haklısn bnde bu ay tahatlattm kafayı çok şükür ya Ramazanın verdiği ruhsal modla alakalı sanrm ferahlk çöktü.Diyorm Allahm ne verirsn kabulumüz diyorum.Bi kabulleniş var şükürrr

Canım nasılsa olmuyor ne demek ya yok öyle bişey aklını öyle bulandırma yumurtlayana kadar iç sonra bırak canım tutarsa adaçayı düşüğe sebep oluyor olmuyor diyip rahat davranma kuzu
anladim cnm bakalim herci yarina kaldi benim cay yaa iftardaydik bugun

Ablacm çooook haklısn bnde bu ay tahatlattm kafayı çok şükür ya Ramazanın verdiği ruhsal modla alakalı sanrm ferahlk çöktü.Diyorm Allahm ne verirsn kabulumüz diyorum.Bi kabulleniş var şükürrr
Bişeyleri kabullenmezsek bizim için daha zor oluyor o yüzden kabullenmek en doğrusu be en iyisi canım ben artım adet olunca üzülmüyorum bile inanki kocam yanımda ailem yanımda rabbime çok şükür canımız sağ nasibimizde ne zaman olacağı varsa bebekte o zaman gelir rabbim can sağlığı versin sevdiklerimize koruyup kollasın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…