- 23 Eylül 2012
- 186
- 268
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.741
Bence var canım yanılma payı adet gününü bekle bende öyle yapıyorumBenim daha günüm gelmedi bile canım yanılma payı var mıdır adetten öncesinde acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var canım yanılma payı adet gününü bekle bende öyle yapıyorumBenim daha günüm gelmedi bile canım yanılma payı var mıdır adetten öncesinde acaba
Gece hafif pembeydi şimdi kırmızı sulu kan bildiğimiz canım agrım çok yok sakin olamıyorum çok yoruldum her sevincin sonu hüsran...Canım b sakin ol çok mu var kanaman yoksa az mı? Yani tam sökülmüş durumda mı sancın var mı çok bide
Senin çıkmıştı ikinci çizgin ama ya bende üzüldüm şimdi sen adam akıllı bi doktora görünsene canım bunun sebebini bi araştırsınlar niye böyle oluyor ki yani var illak bi sebebi yani bak dün arkadaşta söyledi progestn adete bi hafta kl başlanıyormuş belki progesteronun düşük ondan oluyor tutunmuyor ne bileyim yan bi git benceGece hafif pembeydi şimdi kırmızı sulu kan bildiğimiz canım agrım çok yok sakin olamıyorum çok yoruldum her sevincin sonu hüsran...
Ben çatlatma iğneside oşdum bakıyorum bi çoğu adetten öncesinde öğrenmiş ama herkesin bir olmaz heralde değil mi vardır inşallah beliyorum bugün göğüslerim daha çok ağrıyor belimde sızı başladı bide kendimi hasta gibi hissediyorum sabahları ateşşmi ölçüyorum bugünde 36.7 çıktu normalde 35.5 benim vücut ısın soğuğum yani biraz şimdi yine vücut buz ama ateş yüksekBence var canım yanılma payı adet gününü bekle bende öyle yapıyorum
Yaaa öyle mi bilmiyordum ben.. Annemede al dedim desene hiçbir faydası yokMuskat canim bu bende arastirdim bu zehirliyormus bile hatta konu bile acmistim bununla ilgili
Neden üç takvim canim günaydın bu aradaHatta ben aslında 3 takvim birden turuyorum diğerine göre ise 22 mat 42 üzerinden hesaplarsalar 7 gün var ayyy ne karışık benim bile kafam karıştı
Canım şuan adetlimisin ne kadar günde bir sürüyor adetin 12. Günunden başlayarak hergun yap testibat 20 nisan canım.. var daha epey sanırım gün aşırı yapayım diyorum
tamam o zaman sabahları yapayım gün aşırı iyi dimi? koyulaşma hissedince her gün yaparım hı?
Anladım canım. Yumurtlama testi kullanman gerek bu arada ne zaman yumurtlayacagini bilirsinCnm benim son aylarda 42 günde bir olmaya başlamıştı ama dr 35 üzerinden hesapla demişti öyle hesaplarsam 19 mart
Bu bilgi çok iyimiş teşekkürler☺Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:
- Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
- Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
- Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
- Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
- Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
- Yumurtlama günü - % 15
- Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
- Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
- Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Canım inşallah hamilesindirBen çatlatma iğneside oşdum bakıyorum bi çoğu adetten öncesinde öğrenmiş ama herkesin bir olmaz heralde değil mi vardır inşallah beliyorum bugün göğüslerim daha çok ağrıyor belimde sızı başladı bide kendimi hasta gibi hissediyorum sabahları ateşşmi ölçüyorum bugünde 36.7 çıktu normalde 35.5 benim vücut ısın soğuğum yani biraz şimdi yine vücut buz ama ateş yüksek
İnşallah canımCanım inşallah hamilesindir
Evet canım silik çizgi bile yok artıkMiyaz test yaptım mi
Benden yok canım silk çizgide bugün itirariyle kayıp maalesef erken diye umutlanayım diyorum ama bugün içimde garip bi hüzün var nedenseGünaydın bayanlar hadi bakalım iyi haberler duyalım bugün birilerinden :)
Günaydın canım evde mi yapacaksın testi ilkin ?Kızlaar günaydın bugün benim için büyük gün bakalım hayırlısı olur inş :)