2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Gece hafif pembeydi şimdi kırmızı sulu kan bildiğimiz canım agrım çok yok sakin olamıyorum çok yoruldum her sevincin sonu hüsran...
Senin çıkmıştı ikinci çizgin ama ya bende üzüldüm şimdi sen adam akıllı bi doktora görünsene canım bunun sebebini bi araştırsınlar niye böyle oluyor ki yani var illak bi sebebi yani bak dün arkadaşta söyledi progestn adete bi hafta kl başlanıyormuş belki progesteronun düşük ondan oluyor tutunmuyor ne bileyim yan bi git bence

Bence var canım yanılma payı adet gününü bekle bende öyle yapıyorum
Ben çatlatma iğneside oşdum bakıyorum bi çoğu adetten öncesinde öğrenmiş ama herkesin bir olmaz heralde değil mi vardır inşallah beliyorum bugün göğüslerim daha çok ağrıyor belimde sızı başladı bide kendimi hasta gibi hissediyorum sabahları ateşşmi ölçüyorum bugünde 36.7 çıktu normalde 35.5 benim vücut ısın soğuğum yani biraz şimdi yine vücut buz ama ateş yüksek

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

bat 20 nisan canım.. var daha epey sanırım gün aşırı yapayım diyorum
tamam o zaman sabahları yapayım gün aşırı iyi dimi? koyulaşma hissedince her gün yaparım hı?
Canım şuan adetlimisin ne kadar günde bir sürüyor adetin 12. Günunden başlayarak hergun yap testi

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Bu bilgi çok iyimiş teşekkürler☺

Ben çatlatma iğneside oşdum bakıyorum bi çoğu adetten öncesinde öğrenmiş ama herkesin bir olmaz heralde değil mi vardır inşallah beliyorum bugün göğüslerim daha çok ağrıyor belimde sızı başladı bide kendimi hasta gibi hissediyorum sabahları ateşşmi ölçüyorum bugünde 36.7 çıktu normalde 35.5 benim vücut ısın soğuğum yani biraz şimdi yine vücut buz ama ateş yüksek
Canım inşallah hamilesindir

Back
X