2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ne bileyim cnm inş gelecek de bazen çok umutszuluğa düşüyorum moralim bozulyor belki hiç olamayack diye..
iki gündür acayip kötüyüm gözlerim hep dolu dolu ne işe odaklanabiliyorum ne eve elim kolum kalkmıyor..

İnan hiç beklemediğin anda gelecek Kendi kendine eziyet etme..

[QUOTE="Deli_manya, post: 50649940, member: Miyazcm dur var senin gününe smdiden uzme kndini
CANIM BEKLE SEN BEN YAPMIYORUM ÜZÜLÜRÜM DİYE O TESTİ YAPINCA KÖTÜ OLUYOR İNSAN GECENE KADAR BEKLE miyazcımm[/QUOTE]
Bende yapmayacam artık payımı aldım bugün sinirim bozuldu gerçekten

bnde cuma gunu icin baska doktrdn randevu aldm bklim o ne dycek
Cnm namazlarımda sana dua edıyorum ..burdaki herkese edıyorum ama özellikle sen cnm Rabbim wn kıza zamanda nasip etsin inşallah bebişini yeterki moral bozma umudunu kaybetme
Ya o zamanda çıkmazsa kız bugün bi garibim ben zaten canım ya kendime dur diyemiyorum hiç böyle olmamıştım anlaywmadım gitti ya
Tahmin ediyorum cnm ama içime doguyo sende var bebiş sabret bi kaçgün daha mutlu haberi alıcaz İnşaAllah

Cnm namazlarımda sana dua edıyorum ..burdaki herkese edıyorum ama özellikle sen cnm Rabbim wn kıza zamanda nasip etsin inşallah bebişini yeterki moral bozma umudunu kaybetme

Tahmin ediyorum cnm ama içime doguyo sende var bebiş sabret bi kaçgün daha mutlu haberi alıcaz İnşaAllah
ahhh tesekkru ediyorum cnm benim ne kadar iyi insalar var su dunyada yaa allah razi olsun cnm benim

Back
X