- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.821
Öyle canım evet daha günüm var bu arada çok oburlaştım ben ya doymuyorum iki gündür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım evet daha günüm var bu arada çok oburlaştım ben ya doymuyorum iki gündür
Bizde seni seviyoruZ Allahda sevsin seni ama uzme kendini yaaİnşallah canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız seviyorum sizleri
Ayyy inşallah canım ya bal damlıyor ağzından allah gönlüne göre versin inşallah allah razı olsunCnm namazlarımda sana dua edıyorum ..burdaki herkese edıyorum ama özellikle sen cnm Rabbim wn kıza zamanda nasip etsin inşallah bebişini yeterki moral bozma umudunu kaybetme
Tahmin ediyorum cnm ama içime doguyo sende var bebiş sabret bi kaçgün daha mutlu haberi alıcaz İnşaAllah
Üzmemeye gayret ediyorum canımBizde seni seviyoruZ Allahda sevsin seni ama uzme kendini yaa
Kuzum sen bi git araştırsınlar sebebini bu kez hayırlısıyla tamamına erecek inşallah ferah tut içiniBilmiyorum cnm gidicem(Canım çok sıkkın o kadar alıştık ki agliyamiyorim bile hep aynı ...
Cansin sen abla sen guclu ol ki ornek alalim seniÜzmemeye gayret ediyorum canım
canım senin belitilerin nasıldıBende ise yaradi ilk aydan şükür inş hepinizin de yarar
Öyle mi diyorsun düşük diye mi çıkmıyor inşallah canım yaCanım bende iğnenin 16. Günü çok silik çıkmıştı ogün gittim beta 146 idi yani senin in erken bence acele etme 2 gün sonra tekrarla
Sende öylesin kuzumCansin sen abla sen guclu ol ki ornek alalim seni
Bat a bir iki gün kala adet sancisiyla ise gittim çıkışta hap alacaktim ağrı kesici. Nolur nolmaz diye test aldım ama hiiic umudum yoktu baya adet agrisi ydi. O ay biz yumurtlamadan önce iliskiyi bitirmistik sonra sıkıldık artik cunku görev haline gelmişti. Testte silik çizgi çıktı sonra kan testinde çıktı çok az değer. Gün be gün büyümesini izledik bebegimin her gün hastane test. Bana aile hekimim demişti sat başlangıcından itibaren 10.günden 14.güne kadar diye sanırım tam emin değilim. Adet bitince ilk bikaç gün cinsel perhiz onerdi 29 agustostu 12 eylülde tuttu. O kadar günü gününe herseyine hakimizcanım senin belitilerin nasıldı
Bende kitap almayıdüşünüyorum canım çıkamadım amatakma kafana şimdiden bi meşgale bul kendine bak ben kendimi örgüye verdim akşamları hemen alıyorum elime insan hiç bişey düşünmüyr..yada başka bişey ne bileyim aklına gelmesin bu durum..
Ye senelik yeterim sana iriyim bayağı biouyy abla yerim benn seniii
![]()
Masallah Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahBat ne bir iki gün kala adet sancisiyla ise gittim çıkışta hap alacaktim ağrı kesici. Nolur nolmaz diye test aldım ama hiiic umudum yoktu baya adet agrisi ydi. O ay biz Yumurtlamadan önce iliskiyi bitirmistik sonra sıkıldık arrik görev haline gelmişti. Testte silik çizgi çıktı sonra kan testinde çıktı çok az değer. Gün be gün büyümesini izledik bebegimin her gün hastane test. Bana aile hekimim demişti sat başlangıcından itibaren 10.günden 14.güne kadar diye sanırım tam emin değilim. Adet bitince ilk bikaç gün cinsel perhiz onerdi 29 agustostu 12 eylülde tuttu. O kadar günü gününe herseyine hakimiz
Bende iriyim abla doymakda bilmiyorumYe senelik yeterim sana iriyim bayağı bi![]()
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinMasallah Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Bende kitap almayıdüşünüyorum canım çıkamadım ama
masallah canım darısı bize insallah :)Bat a bir iki gün kala adet sancisiyla ise gittim çıkışta hap alacaktim ağrı kesici. Nolur nolmaz diye test aldım ama hiiic umudum yoktu baya adet agrisi ydi. O ay biz yumurtlamadan önce iliskiyi bitirmistik sonra sıkıldık artik cunku görev haline gelmişti. Testte silik çizgi çıktı sonra kan testinde çıktı çok az değer. Gün be gün büyümesini izledik bebegimin her gün hastane test. Bana aile hekimim demişti sat başlangıcından itibaren 10.günden 14.güne kadar diye sanırım tam emin değilim. Adet bitince ilk bikaç gün cinsel perhiz onerdi 29 agustostu 12 eylülde tuttu. O kadar günü gününe herseyine hakimiz