Canım ben adeti Normalde 10 Şubat günü bekliyordum 10 Şubat'ta test yaptım çıkmadı 12 Şubat günü kahverengi bir lekelenme oldum arkası gelmedi 13 Şubat'ta Temizdim eşim uyardı oğlum da da aynı durum olmuştu hamile olmayasın dedi 13 Şubat gecesi test yaptım silik olarak gördüm yani Adetim 3 gün geçmişti
14 Şubat günü test yaptırdım kanda 21 21 çıktı daha sonra 16 Şubat'ta testi tekrarladım 58 çıktı 20 şubatta 200 54 olmuştu Dr Cuma günü 24 Şubat'ta gel keseyi Görelim dedi O gün gittiğimde test yapıldı değerlerim 147'ye düşmüştü Doktor kese görünmeden düşük yapıyorsun dedi Bunun üzerine progesterone içiyordum hap onu kesmemi istedi kestim 25 Şubat'ta düşük kanamam başladı altı gün sürdü
Daha sonra doktorumun isteğiyle Kan verdim 1 hafta sonra 147 olan değilim önce 238 E sonra 361 Daha sonra da 473 çıktı Doktor devamlı ultrasonla kontrol etti ancak sağlıklı bir gebelik değildi Doktor dış gebelik olmadığını bunun içinde kürtajla tamamen gebelik materyallerini rahimden çıkarmamız gerektiğini söyledi geçtiğimiz çarşamba günü de kürtaj oldum