2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım bu sebepten baktıracaksan adetin ikinci yada üçüncü günü baktıracaksın fsh lhtsn yüksek olması lazım benim ikiside yükseliyordu şimdi düştü ikisife ama yumurta görümünde pko var yani ultrasyonda da küçük küçük folüküller görününce pko diyorlar

bekarkende çok gittim gerçi doktora hepsi pko dedi ondan eminim de ne bileyim benim doktorun tahlilsiz tedaviye başlaması kafamı karıştırdı..

canım bak şöyle düşün bu hayat hepimiz için bi sınav hepimiz ya sağlığımız canımız sevdiklerimiz veya çok istediğimizi şeyler ile sınanıyoruz.. belki anneliği tadacaksın veya anne olamayacaksın herşey olabilir.. veya anneliği tadan biri evladını kaybedip o acıyıda yaşayabilir yani hiç bişeyin garantisi yokki bu dünyada nefsimizi ikinci plana atıp allaha sığınırsak emin ol daha huzurlu oluruz.. biliyorum demesi kolay diyceksin ama bende genç yaşta babamı ardından 1 ay sonra bebeğimi kaybettim yani herşey bizim için kısacası..

ne kadar haklısın cnm bugünkü moral bozukluğumda iyi geldi çok sağol..Rabbim sana sabırlar versin..

Back
X