- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.021
Ya varis olsun. 707 defa okuyalim 7 kisi 101 defa baslayalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zikir çekeceğizde hangisi karar veremedik ki :) ilahi biz
Uzulne Allah nasip ne zaman etmisse o zaman olurhadi bakalım hayırlısı ile... ya benim de etrafımda herkes hamile sürekli hamile haberi alıyorummm seviniyorum ama içten içe bozuluyorum benim olmuo diee
( kötü niyetli değil kendime üzülüyorum ;(
Ya varis okuyalım hayırlı evladımız olsun kız hadi bunda karar kılalımBak bu en iyisi herkes icin attim bunuda
öyle tabi anlık hisler işte Allah herkesin istediği zaman versin kimileri şanslı planladığı gibi oluyor.. Nasip....Uzulne Allah nasip ne zaman etmisse o zaman olur
Ben şifa oksun dedim evvela şifamızı bulalım diye ama kndan vazgeçtik bebiş için okunan varmış onu okuyacaz karar verirk tabiHerkes kendisi icin 100tane allahumme ya evvelu okusun daha sonra toplu olarakda ya safii okuyalim
Oda olabilir canimYa varis okuyalım hayırlı evladımız olsun kız hadi bunda karar kılalım
ben deen yakın senin sanırım herkes kabul ederse sana başlayalım..
haydinnn kızlar söyleyin bakem günlerinizi..![]()
O kadarcık mı ay sayıys takılma canım ya bence biner tane okuyalım işte ne olmuş ki güzel olur :)Ya varis olsun. 707 defa okuyalim 7 kisi 101 defa baslayalim
Benle aynı :)ben debenim de malum tarih 25 MArt beni de yazın ben de istiyorumm
![]()
Ya varis canımNe okuyoruz :)
Tamam abla kizma ben aksam okucam kime okuyorum sen onu soyleSevcaan kız kime diyorum :)
707 ye tammla hayatimda kime niyet edip okudun300okudumda belli bi sayi varmi yoksa istedigimiz kadar okuyalim mi
eet cnmunutmayın beniiiBenle aynı :)