- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide yarın bu bilgiler içim çağırmıştır seni kesinmi yatın hsg ye girmen ?Yok hiç bisi demediler amabana
Sen bilirsin cann imYaa bakalım canım yarin bi daha test yapayım olmazsa sağlık ocağında baktiririm
:) buralardaydı cnm en son tesbih için sıra yapıyordu belki onu okumaya gitmiştir
Canım okumak isteyeni yazdık katılan okuyacakta listeyi sevcan tutuyor adet tarihini yaz ona göre dahil ederiz senide kuzumHiiihhh beni unutmuşsunuz![]()
Adet tarihini söyle canım
Evet canım birbirimize dua amaçlı böyle bişeye kalkıştık katılmak istiyorsan sende dahil ol adet tarihine göre listeye dahil ederiz senide hergün birimize okuyoruzBu arada etkinlik yapmışsınız Yen'i farkettim malum ben vardiyalı çalıştığım için saatler dengesiz ben gelene kadar maşallah en az 30 sayfa oluyo okuması zor tabi
Canııım kuzum sen niye bu kadar korktun bu klomenden bak bu sayfada benden başka kullananda var doktor kontrolü altında kullanınca korkulacak bişeyi yok gidersin bakar belli bi büyüklüğe gelince çatlamazsa çatlatma iğnesiyle çatlaytıyorlar yavrusu korkma bu kadar o senin işini kolaylaştırsın diye verilmiş kötü olsa sana kullanma derim canım zarar görmeni ister miyim o okuşan kistleri çoğu ilaçsız adette atıyorlar kist dediğin oluşan çatlamamış yumurtan sana yumurta büyüyünce tahlil yapacak eğer çatlamayacaksa çatlatma iğnesi verip çatlatacak ve gün verecek ilişki için o dönem geçincede gün aşırı beklenen adet gününe kadar kullanmaya devam edeceksin orda oluşan yumurta sağlıklı oluyor genelde tatlım benim belki bu sana iyi gelecek itme elinin tersiyle korkun yüzünden bak benimde ikinci gidişimde verdi o doktora bağlı yani birazda ha tabiki uzun süreli devam etmek isterse kullanmayacaksın azı ksrar fazlası zarar demişler çoğunun adetleri düzene binmiş bu ilaçla hep kötü yönünden bakma işe pozitif ol kuzucumYa kızlar ovulasyon testi kullanan ve doğru sonuç alan var mi ben hic kullanmadım sizce klomenden önce ilk onu mu deneseydim
Canim benim ne güzel anlattın ağzına sağlık ya ne bilim böyle bi korku var icimde niye bilmiyorum bugüne kadar hic ilişki günü bile takip etmedim akışına bıraktım ya belkide o yüzden korktum ama doğru söylüyorsun zararı olsa niye iştesin doktor sende kullanmışsın :))sağol.cnm hadi bakalım hayırlısı adetin5.günü başlayıp 5 gün kullanicakmisim 3 nisanda da yumurta ölçümü için çağırdı inşllah hayırlısı olur Allah hepimizi sağlıklı bebisler versin inşallah ...iğne nerden vuruluyor acır mi :))Canııım kuzum sen niye bu kadar korktun bu klomenden bak bu sayfada benden başka kullananda var doktor kontrolü altında kullanınca korkulacak bişeyi yok gidersin bakar belli bi büyüklüğe gelince çatlamazsa çatlatma iğnesiyle çatlaytıyorlar yavrusu korkma bu kadar o senin işini kolaylaştırsın diye verilmiş kötü olsa sana kullanma derim canım zarar görmeni ister miyim o okuşan kistleri çoğu ilaçsız adette atıyorlar kist dediğin oluşan çatlamamış yumurtan sana yumurta büyüyünce tahlil yapacak eğer çatlamayacaksa çatlatma iğnesi verip çatlatacak ve gün verecek ilişki için o dönem geçincede gün aşırı beklenen adet gününe kadar kullanmaya devam edeceksin orda oluşan yumurta sağlıklı oluyor genelde tatlım benim belki bu sana iyi gelecek itme elinin tersiyle korkun yüzünden bak benimde ikinci gidişimde verdi o doktora bağlı yani birazda ha tabiki uzun süreli devam etmek isterse kullanmayacaksın azı ksrar fazlası zarar demişler çoğunun adetleri düzene binmiş bu ilaçla hep kötü yönünden bakma işe pozitif ol kuzucum
Evet kesin zaten ozeldeki doktorum çekeceği için biliyor beni bakalim erken gidicem belki ona gore bisi derBelkide yarın bu bilgiler içim çağırmıştır seni kesinmi yatın hsg ye girmen ?
Bisey olmaz cnmKizlar bisey diycem ya ben biraz baktmda Allahn Vâris ismi celilesi el Vâris olarak geçiyo ya Vâris deil farkedermi ki acaba
Ya çok isterim ama ben nasıl yapacam bilemedim bende gece gündüz diye bi kavram yok vardiyalı çalışıyorum tel bile saklı gizli bakmaya çalışıyorum heryer kamera olduğu için ya okuyamazsam diye düşündüm ne zaman evde olacağım belli olmuyokiEvet canım birbirimize dua amaçlı böyle bişeye kalkıştık katılmak istiyorsan sende dahil ol adet tarihine göre listeye dahil ederiz senide hergün birimize okuyoruz
Neyde unutmusum canim hatirlat cnm eski mesajlara don.don kafam gitti zatenBen de unutulmuştum bugün cnm hatırlar birazdansevcanvildo :))
Amin canım yok aşkım acımıyor şeker iğnesi gibi ben göbekten vuruldum hiç bişey hissetmedim valla günde iki mi kullanacaksın bir mi korkma kötü olsa kullan demem bende bu şansını arttıracak kuzum ha kend kafana göre kullanmak istesen kesinlikle hayır derim çünkü takiple kullanılması gerek ama doktor kontrolünde bi sıkıntı olmaz doktorunda iyiyse hiç biiey olmaz allahın izniyleCanim benim ne güzel anlattın ağzına sağlık ya ne bilim böyle bi korku var icimde niye bilmiyorum bugüne kadar hic ilişki günü bile takip etmedim akışına bıraktım ya belkide o yüzden korktum ama doğru söylüyorsun zararı olsa niye iştesin doktor sende kullanmışsın :))sağol.cnm hadi bakalım hayırlısı adetin5.günü başlayıp 5 gün kullanicakmisim 3 nisanda da yumurta ölçümü için çağırdı inşllah hayırlısı olur Allah hepimizi sağlıklı bebisler versin inşallah ...iğne nerden vuruluyor acır mi :))