- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto at caninmKızlar, bat 24 mart.. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandim. Günleri de kaçırmadık, çalıştık. İki yıllık evliyim, çok istyrm ben de bebeğimiz olsun... Bu testi yine dayanamadım bugün yaptım ama bozuk mu sizce? Pembelik var ama t nin altında değil tam.. Böyle başına gelen var mı acaba?
Supersiniz canım sende mi ilk defa kullandın :))Sende sağol fıstığım
Biz bu ay kullandık klomen.. eşim rahat çalışabilelim diye önce beni ikna etti sonra düzenli koklaştık
psikoloji herşeyi getiriyor inan!
Eline sağlık Sevcancım![]()
Tamam canım 2 okuyalım . okuyamayan olursa haber etsin tamamlarız arkadaşlar, ben okurum sorun değilRukiyeninki.bitti arkadaslar yarin M miyaz sevgul adi
P pastadelisi sakine ismi arkadaslar 2 tane okuyalim artik ki cabuk bitsin
Canım sanki bozuk test ya tekrarla bence
Bunu da yıkadıktan sonra çektim. Yanlışlık varsa yıkayınca pembelik gidiyırmuş ta, nu duruyo hala . Bilemedim.Foto at caninm
Tekrarla cnm benceBunu da yıkadıktan sonra çektim. Yanlışlık varsa yıkayınca pembelik gidiyırmuş ta, nu duruyo hala . Bilemedim.
Canim baska yap baska test yokmu elindeBunu da yıkadıktan sonra çektim. Yanlışlık varsa yıkayınca pembelik gidiyırmuş ta, nu duruyo hala . Bilemedim.
Bu ay takmıycam kafaya demiştim, almadım o yüzden ama dayanamadım yine.. Başka testim yok. Batı bekliyeyim bakalım.Canim baska yap baska test yokmu elinde
Bat ne zamanki canimBu ay takmıycam kafaya demiştim, almadım o yüzden ama dayanamadım yine.. Başka testim yok. Batı bekliyeyim bakalım.![]()
24 ya da 26 MartBat ne zamanki canim
Bozuk cikti cnm
Bekle cnm yapma geçince yap24 ya da 26 Mart
Canım bence de bozuk test. Bana da öyle çıktı. Tekrarladım negatif çıktı malesef