- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.461
@melinda yaptin mi test cnmTAMAM CANIM ADET TARİHİM 22 SİYDİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@melinda yaptin mi test cnmTAMAM CANIM ADET TARİHİM 22 SİYDİ
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım benimDaha iyiyim cnm cok
Daha iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim burası rahatlatıyor beni :))birde eşim sağolsun hep yanimda klomen çok umutlandırdı onu :))sabırsızlıkla bekliyor hhahaha :)
inşallah biran önce kavuşursun hayırlı haberlere :)GEÇMESİNİ BEKLEDİM BEN ZATEN CANIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMASIN DİYE ŞİMDİ DE KORKU VAR VE GECE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM AĞLIYORDU KUCAĞIMA ALDIM SUSTU SARI BİR YULUM VARDI UZERİNDE SACLARI ŞIYAHTI AYY :))) ALLAHIM AKLIMA MUKAYYET OL :)
Insalalh canimKızlar benı de aranıza alırmışsınız bugun adetın 2. Günü yumurtlamam Nisa'na denk gelıyor ıns beyninde bebısım olur
Yapalim cnm internetde cok guzel yorumlar var zikiri bitirelim insallah bu cumartrsi yapsin herkes kendi icinKk daki dua değil mi bu aynısı heralde ama orda 1900 diyor canım bunda 2001 hangisi doğru ki acep gerçi sayılara takılmamak gerek çok değil mi önemli değil kadının yazdığına göre bu duayı okumuş diğer cumartesi gebe okduğunu öğrenmiş hatta 2,5 haftalıktı ve doktor şok oldu demiş
Nasıl kaygan sıvı cnminşallah hamile kalırız benim hala sorum havada kaldı.rahim kaygan sıvı ile kaplandığından bazen kadın hamile kalamıyormuş bunla ilgili bilgisi olan var mı? N Nazo-58 yumyumyumiyum pastadelisi
Kaynak nedir canımBak bu en iyisi herkes icin attim bunuda
Internet bktim yaxioduda kopyalmdim tekrar gorursem yazarimKaynak nedir canım
Kız adım İlkay demiş ben hala melinda deyip duruyorum tövbe tövbeCANIM BENİM ŞİŞLİK KARIN ALTINDA YANİ HEMEN RAHİM ÜSTÜNDE ALT KARIN DİYOLAR HERHALDE SERT VE ŞİŞ BÜGÜN 2. GÜN GECİKTİ PEK GECİKME OLMAZ BENDE BÜGÜN ALICAM TEST SABAH YAPCAM İNS
Cnm duayı tekrar paylasabılırmısınız ben Yen'i katıldım sayfalar cok kararsyor geçimse gıdınceYapalim cnm internetde cok guzel yorumlar var zikiri bitirelim insallah bu cumartrsi yapsin herkes kendi icin
Canim ekran goruntusu alin tammmi dualri bende oyle yapiyorum hangisini paylasim cuma gecesi olanimiCnm duayı tekrar paylasabılırmısınız ben Yen'i katıldım sayfalar cok kararsyor geçimse gıdınce