2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben de iyiyim cnm iş güç geçiyor işte vakit... Aynen her ay öyle çok büyük beklentim yok her zaman her türlü şaşırırım yanii :) ovulasyon bile sipariş verdim dün geldi önümüzdeki ay için..Yapmaya başlayınca sorarım size artık :KK15: Daha önce hiç kullanmadım çünkü
elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım benim seve seve :KK66:

Merhaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ay regl yeni bitti artık tedavi sürecim başladı. Belkide önümüzdeki günlerde bende mutlu haberler paylaşırım sizlerle. Pco tedavisi gören var mı?
haydi vera bismillah! Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar dileriim :dua:

birimiz hepimiiizz...
Aynen öyle hiç değilse halden anlayan birileri var hayatımızda çok şükür bende eğer hafta sonu olurda adet olursam ki inşallah olmamda bebiş vardır hiç değilse kocam evde olurda çok daralmam yanlız başıma gerçi sizler varsınız yine yanlız değilim tabi yanlış anlaşılma olmasın yani anladın sen canım beni. allah ondan da sizlerden de razı olsun o çok büyük destek bana gerçekten olmazsa evlatlık bile alırız herkesin çocuğu mu var hem bi çocuğu aile sevgisine sıcaklığınada kavuşturmuş oluruz niye sıkıyorsun kendini üstelik daha yeni başladık diyor allah ne zaman derse gelir boşuna ilaç yutma o kadar diyor bide :)

Kızlar hastaneyi aradım asistan doktorun cep numarasını ben istemeden verdi çok sevindim kolay kolay vermiyorlar çünkü neyse işte :)klomeni eczacı günde 2 yazmış emin olamadım doktoruma sordum günde 1 dedi siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar kullananlar yani :)

Yarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canım
Hayırlısı olsun cnm kırmızılar ı görene kadar umudumuz var İnşaAllah..
Bende hepten yaşlı hissetmeye basladım kendimi..
Kasık karın bel agrısı derken bacaklarda agrıyo kac gündür..hafta içi bi dr giderim belki enfeksiyon yada üşütme var galiba..ayaklarım üşüyo..

Kızlar hastaneyi aradım asistan doktorun cep numarasını ben istemeden verdi çok sevindim kolay kolay vermiyorlar çünkü neyse işte :)klomeni eczacı günde 2 yazmış emin olamadım doktoruma sordum günde 1 dedi siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar kullananlar yani :)
Ben günde iki kullandım canım ama ben pkoluyum yumurta tam büyümüyor zaten iki kullanmama rağmen geçte büyüdü yani sende sorun yok demek ondan birle başlamış kuşum

Hayırlısı olsun cnm kırmızılar ı görene kadar umudumuz var İnşaAllah..
Bende hepten yaşlı hissetmeye basladım kendimi..
Kasık karın bel agrısı derken bacaklarda agrıyo kac gündür..hafta içi bi dr giderim belki enfeksiyon yada üşütme var galiba..ayaklarım üşüyo..
O bende de var canım ayak üşümesi ya bende kansızlıkta var ben bi dahakine bi sötleyeyimde baksın buda gebeliğe engel değil mi

Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
1. rukiye67 rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3. burciss burciss (burcu)- D Deli_manya nagihan
4. N Nazo-58 (nazan) - sweetdreams1985 sweetdreams1985 (duygu)
5. sevcanvildo sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6. SS2007 SS2007 (sinem) - ardemir ardemir (arzu)
7. @yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8. @ebru19 -@TurkanBagirova (dusuk icin)
9. @denizyildizi00(busra)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova :anneadayı:
2.umudumuz @TAGA :anneadayı:
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar :anneadayı:
4.umudumuz @tulperde :anneadayı:
5.umudumuz @zlm67 :anneadayı:
6.umudumuz ?
P pastadelisi M miyaz burciss burciss D Deli_manya sweetdreams1985 sweetdreams1985 sevcanvildo sevcanvildo G Gamze_52 okudum kızlar Rabbim kabul etsin..
Sıra diğer kızlarda İnşaAllah

elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım benim seve seve :KK66:

haydi vera bismillah! Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar dileriim :dua:

sağol canım :KK76:

İlk kullanımda 1 tane veriyorlarmış :KK52:

Sende de mi pko var

evet pco var bende de:skandal:

Arkadaslar 5 aylik evliyim sadece ilk ay korundum snra cocuk istedik olmadi gecen ay goguslerim asiri sisti ve asiri agri oldu genel cerraha gittim tahlil istedi yaptim ve sut hormonum 85 cikti bana hayit otundan yapilmis bitkisel ilac verdi bnde onun yani sira karabas ve aslan pencesi ictin sogan kurunu yaptim ve dun tekrar tahlil verdim sonucu bugun aldim 85 olan sut hormonum bi ayda 24 dustu tabi rabbimin bu otlarla verdigi vesile sayesinde dua edin insallah bu ay tuttururuz bugun adetimin 6 ci gnu :dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X