• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok abla hani sende belirti baya var bide ovuda öyle çıkınca öncesnde çıkar diye düşünüyorum ondan dedm.Bide sonucta sen yumurtalarn takiple iğneyle bakldi bu ay.Yinede tabiki sen bilirsn
Evet ama doktor 20 günü doldur adet olmazsan öyle gel kanda bakalım dedi normal testte çıkmıyor demek ki kuzu hemen o şekilde takip edilse bişey farketmiyor ki kiminin yine erkenden çıkıyor kiminin geçmeden günü çıkmıyor çünkü tam adetin ortalarında yumurtayı geliştirip çatlatıyorlar kuzu

Hmmm anladm caniko yani norml adetteki gibi cikacak.senin kaçıncı günün abla igneden snra M miyaz
Evet aşkım aynen öyle çünkü bi fark yok aslında şöyle düşün 30 günde bi adet gördüpünde yumurtlama atıyorum 15 de oluyor bizimde klomenle yumurtalar büyütülüyor sonrada iğneyle çatlatıyorlar 36 saat deniyor ama bakma üç dört güne kadar sarkabiliyor bu 17.ci günüm bu demek oluyor ki çatladıysa eğer üçüncü gün çatladı e bide 24 saatlik bi döllenme süreci var sonra döllenecekte 6 ila 12 gün bazen dahada uzayabiliyormuş rahime yerleşecekte bi beş ila on gün arası hcg yükselecekte testte çıkacak o ooooo çok uğraş istiyor:-):-) o sebepten çatlatma iğnesi olup bi 20 ila 25 gün arası çıkmayanda var

Hmmm anladm caniko yani norml adetteki gibi cikacak.senin kaçıncı günün abla igneden snra M miyaz
Şimdi diyecejsin ki nerden biliyorsun üçüncü günü çatladığını çünkü daha önce çatlasaydı hamilelik yoksa eğer tabi çoktan adet olmuştum ve benim kasık ağrısı iğneden iki gün sonra başladı ordan biliyorum :) aşkım misafirim gelecek yemekle uğraşıyorum ya açamam ki şimdi

Şimdi diyecejsin ki nerden biliyorsun üçüncü günü çatladığını çünkü daha önce çatlasaydı hamilelik yoksa eğer tabi çoktan adet olmuştum ve benim kasık ağrısı iğneden iki gün sonra başladı ordan biliyorum :) aşkım misafirim gelecek yemekle uğraşıyorum ya açamam ki şimdi

Valla abla bn bu asilama falan cok anliyamiyorm ya ama anladm yani kabaca.ooo kolay gele abla

Valla abla bn bu asilama falan cok anliyamiyorm ya ama anladm yani kabaca.ooo kolay gele abla
Hee aynen öyle kuzu kolay geleki nasıl gele:-) değişen hiç biiey yok kuzu yine adetin ortalarında yumurtluyorsun yani sadece ilaç büyütüyor bende anlamazdım da başa gelince araştıra araştıra öğreniyorsun

Hee aynen öyle kuzu kolay geleki nasıl gele:-) değişen hiç biiey yok kuzu yine adetin ortalarında yumurtluyorsun yani sadece ilaç büyütüyor bende anlamazdım da başa gelince araştıra araştıra öğreniyorsun

Aynen öyle canikom başa gelince napicaksn.Rabbm dermansz dert vermesn inşallah.Kim geliyo abla ya neler yapion bakim :)

Çok şükür canım sen nasılsın ay piknik güzel ya :)
börek aldım dükkana uğrayıp kocacımı gördüm.. parka gittim oturdum yedim şimdi koşar adımla eve geri dönüyorum üşüdüüümm :KK35:

Arzucan çok şükür canm ya dun adet oldum ve takvimn yüzünü açmadm ilk defa yani.Ve açmıycamda
nagihanım helal sana! yok takvim makvim.. vücudumuzu dinleyeceğiz gelirse başımız gözümüz üstüne :KK68:

Back
X