- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.481
Herkes pazar gezmesinde herhsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl stres bende internette okudum Kürtajdan sonra adet olmamanin nedeni rahimde yapisiklik olabilir mis. Benim 47 gün oldu adet yok davul gibi gerildimA anneveoglusu @yumyumyumiyum ben hala adet olmadım olcam diye ağrılarım vat bekliyorum ama tık yok galiba strese girdim ondan olmuyosizde durum nasıl??
Ben eve giriştim sonra sahilde eşim oğlum yürüyüş yaptık geldik yemek derken bu saat oldu
Sizler nasılsınız
Been çook yorgunum abla yeni girdim eve bahöe işi gezmeler derken bu saat ettik bide bulaşık var daha aboooBen eve giriştim sonra sahilde eşim oğlum yürüyüş yaptık geldik yemek derken bu saat oldu
Sizler nasılsınız
A.selamKizlaarr selmlar
Hadi yaaa ciddi misin onu bilmiyordum canım bende kurtajdan 29 gün sonra adet oldum çok şükür gecikmedi o zaman sen mutlaka hsg çekin canım ihmal etme bende dün adet olmam lazımdı olmadım hala hafif ağrım ve göğüs uclarimda sızlama oluyo bazen ama 4 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah yine yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam doktora gitcem inşAsıl stres bende internette okudum Kürtajdan sonra adet olmamanin nedeni rahimde yapisiklik olabilir mis. Benim 47 gün oldu adet yok davul gibi gerildim
Slmlar halsizim bende
Yok canım ya çok yorgundum dün hiç halim yoktu kuzu bi sayfaya girdim yazdım teli şarja taktım uyumuş gitmişim öyle zaten dışarda çok kaldım diye faranjitim tuttu boğaz ağrısıyla uyandımAbla noldu ya bi resmiyet mi grdi aramiza![]()
Yok canım ya internette gidip duruyor dün aradım güya hallettiler bugün yine aynı halt bide gidip faturalıya çevirdim mal gibi
Yok canım ya çok yorgundum dün hiç halim yoktu kuzu bi sayfaya girdim yazdım teli şarja taktım uyumuş gitmişim öyle zaten dışarda çok kaldım diye faranjitim tuttu boğaz ağrısıyla uyandım