• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızçeler :KK49: bu sabah gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tabiki hiç şaşırmadım :KK43: bu ayda geçti yeni bat ne zaman bilmiyorum bakmadım ama hsg çekilecek adetim bitince inşallah o vesile olurda bebiş gelir.. Dün buralar çok sessizdi herkes nerde
İnşallah canım

Anladım canım benimkinin de ilk teşhis o idi dış gebelik dediler çok şükür ki boş gebelikmiş kürtaj oldum.. Bence adet olamıyorsan mutlaka gitmelisin daha vat kaybetmeye gerek yok istersen doktorunu değiştir sen bilirsin ama.. Hangi şehirde yaşıyorsun
Yarına gideceğim canim
Tekirdağ da yaşıyorum

A anneveoglusu M miyaz ben az önce adet oldum.. Hadi bakalım bu ay hsg yolları göründü bana ama umutsuz değilim tam tersi sanki bu bana yeni kapılar açacak gibi hissediyorum Rabbim sesimizi duysun
Amin kuzu inşallah güzel olacak herşey benim telefonla başım dertte çok bi giremiyorum şimdi fabrika ayarlarına sıfırlayıp telefoncuya götürecem sinirim bozuldu kaç gündür dünsen beri daha bi cıvıttı yani lanet

Back
X