• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

arkadaşım yaşınızı öğrenebilirmiyim ben çok bekledim ikinci için çok zaman kaybettim siz dr gittinizmi tedavi süreciniz nasıl ilerliyor
Yaşım 29 7 yaşında kızım var 2 düşügüm var 3 yıldır normal yolla bebeğim olmuyor 5 ay önce rahim filmi cektirdim hersey temiz çıktı bu ay tedaviye başladım klomen ve catlatma iğnesi bakalım salı günü sonucu bekliyorum

Iste bnde anlasam.cok saolasn insallah Rabbme sgndm insallah o korur bizi

Öyle deil mi abla korktukca daha kötü olur.Allaha sığınmak en güzeli.ama insan korkuyo gercktn.diyorm ki bnde kaynvalideme falan madem oyle arada yalandan kavga edekte bu kdar fesatlk etmsnler diom
Hiç gerek yok kuzu gözü olanın gözü çıksın sen rabbine bırak gerisini boşver gitsin taktıkça bi halt olacaklar yani değmez

ben kürtaj sonrası adetimi 02 mayısta oldum 49 gün sonra çok mutluyum artık sizler gibi benimde umudum var salı günü rahim filmi çekilecek tırsıyorum vallahi :KK43:

Anneciğin yeni evinode sağlıkla ve huzurla otursun canım. ne güzel annene yakınsın ve onun yardımına yetiyorsun ne mutlu

Ne demek burda hepimiz birer kızkardeş olduk birbirimize
Canım qbenim, ilk kez yakın olacam biliyor musun. Ben İstanbuldayım. Tek başıma.12 saatlik mesafededir onlar, buraya taşınıyorlar, düzenlerini bozdular bizim için. O yüzden hem üzgün hem mutluyum ☺️senin adına da çok sevindim. İnşallah çok bekletmez senin bebiş

Canım qbenim, ilk kez yakın olacam biliyor musun. Ben İstanbuldayım. Tek başıma.12 saatlik mesafededir onlar, buraya taşınıyorlar, düzenlerini bozdular bizim için. O yüzden hem üzgün hem mutluyum ☺️senin adına da çok sevindim. İnşallah çok bekletmez senin bebiş

öylemi bende aynı ildesiniz sanıyordum onlar nerden geliyor allah huzur sağlık ve mutluluk versin
hepimizi çok bekletmez inşallah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Back
X