- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.821
Herkesler nerde
napıyorsunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün burda kimse yok bende bi kaç kez girip baktım bomboş herkes nerde huu nerdesiniz yaTopic de kimse kalmamış ya
Kaybolmuşlar ablaEvet bugün burda kimse yok bende bi kaç kez girip baktım bomboş herkes nerde huu nerdesiniz ya
Hiç sorma biz burdayız diğerleri kayıpKaybolmuşlar abla![]()
Evet bugün burda kimse yok bende bi kaç kez girip baktım bomboş herkes nerde huu nerdesiniz ya

Kuzum bizde bekliyoruz bak bizde de bişey Yok sabır az daha inşallah olacak zamanla rabbim ol dediğinde olacak üzülmeBende bakıyorum canlar ama gerçekten yazacak birşey yok sizin konularınız daha iyi bende ise her ay hüsran doktor bile senin niye çocuğun olmuyor diyor.hormonlar iyi ilaç ve bitki icmeme gerek yok bozulmayan hormonları bozmayayim diyorum tüpler açık birşey yok esimde bir şey yok sebebsiz infertilite ne diyin Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize vermeyence mabuduma neylesin Mahmut
İnşaallah canım ya inşallahKuzum bizde bekliyoruz bak bizde de bişey Yok sabır az daha inşallah olacak zamanla rabbim ol dediğinde olacak üzülme
İmkansızlık bizim dinimizde Yok canım tevekkül var bende bazen kendimi o noktada buluyorum malesef nefisimize yenik düşüyoruzİnşaallah canım ya inşallah
Aminnnn canım benim aminnnn inşallahYok canım isyan yok imkansız diye birşey hiç Yok sadece imtihan var Rabbim kazananlardan eylesin inşallah
Kuzu herşey karşılıklı iyi bakan iyi görür bide :) sizde öylesiniz yaniAbla saolasn ne diyelm.Iyi yürekli miya miz
ÖYLE DEME HER AY YENİ UMUD BİR TANEMKonya dan geliyorlar canım.inşallah çok beklemeyiz, bu aralar pek bi umutsuzum ama bakalım artık
HAFTASONU NASIL GEÇTİ BİLEMEDİM İNAN BİR TANEM. KIŞLIKLAR YAZLIKLAR DEĞİŞTİRİLDİGünaydın kuzular A anneveoglusu nerdesin yaaa merak ettim
CANIM BENİM ÇOK MUTLU OLDUM İNŞALLAH BU AY RABBİM HAYIRLISI İLE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BİR TANEMİyiyim canım doktora gittim bugün.. endometrium biraz toparlamış yumurta da 21 mm olmuş yani büyümüş çatlatma kararı aldı iğnemi vuruldum eve dönüyorum bende..