• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende bakıyorum canlar ama gerçekten yazacak birşey yok sizin konularınız daha iyi bende ise her ay hüsran doktor bile senin niye çocuğun olmuyor diyor.hormonlar iyi ilaç ve bitki icmeme gerek yok bozulmayan hormonları bozmayayim diyorum tüpler açık birşey yok esimde bir şey yok sebebsiz infertilite ne diyin Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize vermeyence mabuduma neylesin Mahmut

Bende bakıyorum canlar ama gerçekten yazacak birşey yok sizin konularınız daha iyi bende ise her ay hüsran doktor bile senin niye çocuğun olmuyor diyor.hormonlar iyi ilaç ve bitki icmeme gerek yok bozulmayan hormonları bozmayayim diyorum tüpler açık birşey yok esimde bir şey yok sebebsiz infertilite ne diyin Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize vermeyence mabuduma neylesin Mahmut
Kuzum bizde bekliyoruz bak bizde de bişey Yok sabır az daha inşallah olacak zamanla rabbim ol dediğinde olacak üzülme

Günaydın kuzular A anneveoglusu nerdesin yaaa merak ettim
HAFTASONU NASIL GEÇTİ BİLEMEDİM İNAN BİR TANEM. KIŞLIKLAR YAZLIKLAR DEĞİŞTİRİLDİ
ÜTÜ YAPTIM BOL BOL BABA OĞULUN İSTEKLERİ VARDI HAFTA SONU KEK POĞAÇA ONLARA MAMA YAPTIM BOL BOL

DEDEĞİNİ YAPTIM İÇİYORUM SENİN DEDİĞİN GİBİ

SEN NASILSIN GÜZELİM

İyiyim canım doktora gittim bugün.. endometrium biraz toparlamış yumurta da 21 mm olmuş yani büyümüş çatlatma kararı aldı iğnemi vuruldum eve dönüyorum bende..
CANIM BENİM ÇOK MUTLU OLDUM İNŞALLAH BU AY RABBİM HAYIRLISI İLE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BİR TANEM

Back
X