- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.001
ever biri daha vardı ama unuttum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ever biri daha vardı ama unuttum![]()
Valla ben bu ay düzenli gün aşırı ilişki bile yaşaöadım kuzu o derece savdım gitti yani bahçeyle uğraşıyorum sebzelerim var boyunları bükük :) çok sinirime dokunuyor şuan tek taktığım şey o niye düzelmediler bunlar diye diye günde 20 kez bahçeye çıkıyorum :)
Ben de 27 gun de bir oluyorum cnm ne kadardir istiyorsunSS2007 vardi ancak ayrildik onla bu ay :) ben 27gunde bir oluyorum. Insallah guzel haberler aliriz bu ay
22 nisan da oldum canım 19 unda ya da 18 inde olcam bakalımSen kaçında oldun kuzu en son
Ben de 27 gun de bir oluyorum cnm ne kadardir istiyorsun
Senin daha cok yeniymis cnm ya benim ocaktan bu yana diyelim 5. Deneme :) gecen sene de bir düşüğüm varAa iyi bari :) bu ay 3.yu denedik canim. 3ay daha sansim varsen ne zmndir istiyosun?
Senin daha cok yeniymis cnm ya benim ocaktan bu yana diyelim 5. Deneme :) gecen sene de bir düşüğüm var
Evet bendim geçen ay erken oldum bakalım şimdi ne olacak 21olacaktim 18 de oldumever biri daha vardı ama unuttum![]()
:) tavuklarla başım belada zaten en son kesecem hepsiniAyy iyi yaa boz kafayi bahceyle![]()
Olmazsın inşallah benden beşgün önce olmuşsun kuzu22 nisan da oldum canım 19 unda ya da 18 inde olcam bakalım
Senin daha az kalmış cnm hayirlisi belki vardir :)Evet bendim geçen ay erken oldum bakalım şimdi ne olacak 21olacaktim 18 de oldum
Olmazsın inşallah benden beşgün önce olmuşsun kuzu
Günaydın kuzular

Hakkında hayırlısı olsun canım benimGünaydın cnm olurum büyük ihtimalle cnm tsh duzene girmedi ve yumurtlama doneminde 1 gün ilişki oldu.. biran önce olsun istiyorum ramazandan sonra tedavi için gidicem
aminn biran önce bizimde olsun bebişlerimiz inşallaahhhHakkında hayırlısı olsun canım benim

Valla ben bu ay düzenli gün aşırı ilişki bile yaşaöadım kuzu o derece savdım gitti yani bahçeyle uğraşıyorum sebzelerim var boyunları bükük :) çok sinirime dokunuyor şuan tek taktığım şey o niye düzelmediler bunlar diye diye günde 20 kez bahçeye çıkıyorum :)

İyi de neden ultrasonda bakmadı ki anlamadım.. Sonuçta kaç mm olduğunu söylese iyi olurdu olmazsa ovulasyon testi yap canım bende dün gittim adetin 10. Günüydü dün 1 tane yumurta var 17 mm dedi cumaya çatlar siz bugünden gün aşırı başlayın dedi ama ben dün yapmadım bugünden itibaren başlayacağım inş ve 10 gün kadar devam etmeyi düşünüyorum![]()
Bende dün gece başladım ekşınlaraanlamadım canım diyemedim de bakıverin diye10. güne 17 mm çok iyi bence inş olur Allahım ya, ekşınları bırakmayın
bizde de durum gün aşırı inş kaçırmayız tabi çatlarsa yumurtam geçen ay çatlamamıştı..
10 GUN GUN aşırı devam edeyim diyorum birinde olmasa birinde tutar belki.. Ben erken yumurtluyorum canım hiç 14-15 e kalmaz ama bakalım bu ay nolcak.. Bu arada ilişkiden sonra belinin altında yastıkla 1 saat yat ve duş alma ben sabah namazında duşu alıyorum sadece tuvalete kalkıyorum o zaman bile akıyor Günaydın canım sen nerelerdesin hiç yazmıyorsunGünaydın kuzular