• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla ben bu ay düzenli gün aşırı ilişki bile yaşaöadım kuzu o derece savdım gitti yani bahçeyle uğraşıyorum sebzelerim var boyunları bükük :) çok sinirime dokunuyor şuan tek taktığım şey o niye düzelmediler bunlar diye diye günde 20 kez bahçeye çıkıyorum :)

Ayy iyi yaa boz kafayi bahceyle :KK70:

Valla ben bu ay düzenli gün aşırı ilişki bile yaşaöadım kuzu o derece savdım gitti yani bahçeyle uğraşıyorum sebzelerim var boyunları bükük :) çok sinirime dokunuyor şuan tek taktığım şey o niye düzelmediler bunlar diye diye günde 20 kez bahçeye çıkıyorum :)

Allah iyiliğini versin:KK70:olsun ne güzel uğraş işte üzüldüğün tek şey onlar olsun kuzum :sampiyon:
zaten olacağı varsa oluyor planlı programlı ilişki hikaye..

İyi de neden ultrasonda bakmadı ki anlamadım.. Sonuçta kaç mm olduğunu söylese iyi olurdu olmazsa ovulasyon testi yap canım bende dün gittim adetin 10. Günüydü dün 1 tane yumurta var 17 mm dedi cumaya çatlar siz bugünden gün aşırı başlayın dedi ama ben dün yapmadım bugünden itibaren başlayacağım inş ve 10 gün kadar devam etmeyi düşünüyorum :KK66:

anlamadım canım diyemedim de bakıverin diye:oops:10. güne 17 mm çok iyi bence inş olur Allahım ya, ekşınları bırakmayın:KK45:bizde de durum gün aşırı inş kaçırmayız tabi çatlarsa yumurtam geçen ay çatlamamıştı..

anlamadım canım diyemedim de bakıverin diye:oops:10. güne 17 mm çok iyi bence inş olur Allahım ya, ekşınları bırakmayın:KK45:bizde de durum gün aşırı inş kaçırmayız tabi çatlarsa yumurtam geçen ay çatlamamıştı..
Bende dün gece başladım ekşınlara :olamaz: 10 GUN GUN aşırı devam edeyim diyorum birinde olmasa birinde tutar belki.. Ben erken yumurtluyorum canım hiç 14-15 e kalmaz ama bakalım bu ay nolcak.. Bu arada ilişkiden sonra belinin altında yastıkla 1 saat yat ve duş alma ben sabah namazında duşu alıyorum sadece tuvalete kalkıyorum o zaman bile akıyor :(..

Back
X