• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar ben de araniza katılmak istiyorum bat 22 mayıs 7 gün kaldı test yaptım erken gebelik negatif gibi
ovulasyon testi de yaptım çizgiler koyulasmisti 3 gun önce hiç çizgi çıkmamıştı

midem bulanıyor ara ara 3/4 gündür ...
vücut isim yüksek , bunun dışında ara da sol kasigimda batma oluyor yumurtam çatlayali 12,13 gün oluyor

Canım merhaba benimde dün pik yaptı bugün az önce yaptım daha silikti bizde perşembe cuma akşam ve bu sabahı değerlendirdik inşallah bide yarın akşam yapıp bu ayı kapatacam:)

canım seninle aramızda bir gün var zaten adette
hadi bakalım inşallah rast gelmiştir hayırlısı ile güzel haberlerini alırıçz bir tanem
benim cumartesi pazar koyu çıktı çizgiler bu sabahta silikti bu akşamı değerlendirmem gerek sanırım
bakalım hayırlısı kocişte hasta oldu adamın gözleri bile akıyor :KK43:

senin bat ne zaman görünüyor

benim normalde 15-16-17 günlerde olurdu yumurtlama bu sefer çok erken oldu 12-13. günlerde yumurtladım

Kizlar meraba giremedim bu ara temizlik falan uğraştm.Bat ta yaknlasti sizler naslsnz
canım ellerine sağlık ben iyiyim şükür kurumun cuma akşamı bayan bayana eğlencesi vardı nasıl eğlendim oynadım anlatamam kurtlarım çoşmuşta ben bilmiyormuşum :)))

elin nasıl oldu yorma daha yeni düzeldi canım yaaa

bat ne zaman senin

merhaba kızlar ben de araniza katılmak istiyorum bat 22 mayıs 7 gün kaldı test yaptım erken gebelik negatif gibi
ovulasyon testi de yaptım çizgiler koyulasmisti 3 gun önce hiç çizgi çıkmamıştı

aramıza hoşgeldin canım ben erken gebelik testlerine inanmıyorum pek
canım inşallah meleğin gelmiştir biraz daha bekle bence

Mrb arkadaşlar benim satek 7 nisan reglim 6 gün geçti 3 gün önce az kahverengi lekelenmeler oldu ve şuan bişey yok hiçbir belirtilen yok test yaptım çok silik çıktı sizce hamilemiyim

tebrik ederim canım dr gittin mi kan testi yaptırsaydın
allah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin

Hayrli sabahlar kizlar.Rabbm bizleri umut dolu guzel haberler alacagimiz gunlere ulastrsn hayrlsyla inşallah.Bazen cok rahat azen cok stres günlerm var.Dengem bozuldu.bu ara oturup sinirden öyle aliyormki ortada hicbisey yokken.dizi izlerken nasi bi ağlama.istemiyotm ama elmde deil yani bu ara böyle.hayr olsun insallah.

benim hamile kaldığımda öyle olmuştu o zaman babam ve oğlum vardı o filmi izlerken nasıl içim dışıma çıkmıştı ağlamaktan anlatamam eşim anlamsız anlamsız bakıyordu ağlamalarıma inyşallah seninde meleğin seninledir.

cnm içime bi şüphe düştü bi hastaneye gidip kan tahlili yaptırayım bu sabah tuvalete girdiğimde peceteye süt kıvamında yogun akinti geldi allahim ins nasip eder anne olmayi adet gunume 7 gun var ama sanki varmis gibi hissediyorum

canım seninle aramızda bir gün var zaten adette
hadi bakalım inşallah rast gelmiştir hayırlısı ile güzel haberlerini alırıçz bir tanem
benim cumartesi pazar koyu çıktı çizgiler bu sabahta silikti bu akşamı değerlendirmem gerek sanırım
bakalım hayırlısı kocişte hasta oldu adamın gözleri bile akıyor :KK43:

senin bat ne zaman görünüyor

benim normalde 15-16-17 günlerde olurdu yumurtlama bu sefer çok erken oldu 12-13. günlerde yumurtladım
Canım benimde cumartesi pik yaptı pazar öğleden sonra silik oldu bende cuma akşamı ve pazar öğleni degerlendirdim birde bu akşam olur galiba ondan sonra hayırlısı :) benim klomen kullanmadığım zaman 10. Günde yumurtlama oluyo ama normalde 13. Günse yumurtlarum.. Geçmiş olsun eşine canım 1 gün daha dayansın :halay:

günaydın kızlar iğnein 12. günü silik bir çizgi çıktı. iğne etkisi geçmişmidir. Çığlık atmaya ne zaman başlayabilirim

cnm içime bi şüphe düştü bi hastaneye gidip kan tahlili yaptırayım bu sabah tuvalete girdiğimde peceteye süt kıvamında yogun akinti geldi allahim ins nasip eder anne olmayi adet gunume 7 gun var ama sanki varmis gibi hissediyorum

canım acele etme bence adet gününü bekle bence

Back
X