- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.321
ediyorum canım ediyorum.
Canm ilk miydi senn gebelk kac aydr bekliyodun veee hic belirti varmiydi sendeee anlatsanaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ediyorum canım ediyorum.
Amin canım çok saol rabbim sizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamandaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim
Evet kuzu rabbime çok şükür ben hep şükrediyorum benim işlerim çok zor olur karakter olarakta güçlüyüm belkide ondan dağına göre kar derler ya hani ama sonucu hayırlı oluyor hep allahıma milyonlarca kez şükürler olsun mücadele ettik didindik şimdi beraberiz ve çok mutluyuz ailemde akrabalarımda eşimi çok seviyorlar ama bak övmek için değil bu adam çok mütevazi çok saygılı sakin beni el üstünde tutuyor. konuşkan değil ama gören çok seviyor hani bazıları dille sevdirir ya kendini benimki konuşkan değil ama seviliyor :)
Amin canım çok saol rabbim sizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Amin tatlımm inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda canım benim dün yıldönümümdü tam bir yıl oldu evleneli bebek haberini de dün aldıkNe kadan hossss masalah masallah canm benm Rabm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.hikayeyeni anlatr msn canm hizede umut olsun ne kadardr bekliyodun canm.ay cok guzel haber ya valla cok sevndm masallah berakallah
amin canımm inşallah sizede nasip etsin rabbim en kısa zamanda canım yaklaşık 8-9 aydır istiyoruzçok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duyarsınz kalp atışını da ne güzel an olur kimbilir
ne kadardır istiyordunuz..
amin canım inşallahMAŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM
çok teşekkür ederim canım benimAyy hadi gözünaydın canım çok güzel![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh bugün Hamiş haberleri çok maşallahh :)) darısı isteyen herkese tez zamandaAmin tatlımm inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda canım benim dün yıldönümümdü tam bir yıl oldu evleneli bebek haberini de dün aldıkYaklaşık 8-9 aydır istyorduk canım son iki aydır adetim çok gecikti buraya yazmıştm hep nerdeyse 20-25 gün gecikiyordu ama gebelik olmuyordu bu ay yine geçti o yüzden yine regl olcam diye düşünürken hamile olduğumu öğrendm kime anlatsam geçtiğimiz iki ayı vücut hamilelik için hazırlanyor ondan geckiyor demişti inanmamıştım nasip oldu ama
Aynen kuzu gözü olanın gözü çıksın rabbim isteyen herkesede nasip etsin ben içime korku almıyorum Rabbine sığın ve korkma sende duada okuyorum gerisini düşünmüyorum bile inankiAnlayabiliyorm ablacm.beyfendi biri demekki.Eee o kadar sabir dimi meyveside eşin ondan bu kdar tatlidr masallah size Rabbm korusun sizi nazardan.ben cok korkarm iki cift arasndaki nazardan.
Rabbim hayırlı evlat versin inşaallah kucağınada almak nasip olsun bizlere çok dua et inşaallahKIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Hayırlı akşamlar kuzu ay ben çok yorgunum iş güç uğraşıyorum :) hafta sonuda temizliğe başlyacam hayırlısıyla sen ne yaptın sende durumlar ne soğan kürünün kaçıncı günü bugünHayırlı aksamlar canlar naparsınız
Üzülme kuzu bende olacam heralde bu ay erken gelecek sanırsam kiKızlar ben adet oldum hayırlısı
Hayırlı olsun canım gözün aydınAmin canım çok saol rabbim sizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Abla iste benm ailemde yakinmda böle hasetlik eden olmadigindan bilmiyorm ve korkuyorm hani ama Allaha siginiyorm inanki nerdeyse 3 gunun biri nazarlaniyorm bide okumasam demekki catliycazAynen kuzu gözü olanın gözü çıksın rabbim isteyen herkesede nasip etsin ben içime korku almıyorum Rabbine sığın ve korkma sende duada okuyorum gerisini düşünmüyorum bile inanki
Ay nee hosss tam yildonumunde haber almakkk masallah canm.yani smdi senn 20 25 gün mü geçtiAmin tatlımm inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda canım benim dün yıldönümümdü tam bir yıl oldu evleneli bebek haberini de dün aldıkYaklaşık 8-9 aydır istyorduk canım son iki aydır adetim çok gecikti buraya yazmıştm hep nerdeyse 20-25 gün gecikiyordu ama gebelik olmuyordu bu ay yine geçti o yüzden yine regl olcam diye düşünürken hamile olduğumu öğrendm kime anlatsam geçtiğimiz iki ayı vücut hamilelik için hazırlanyor ondan geckiyor demişti inanmamıştım nasip oldu ama
Kızlar ben adet oldum hayırlısı
Aynen bende çok çekiyorum bi abla var o demişti sen bu nazardan nasıl çatlamıyorsun diye kadın bi okudu bayılacaktı nerdeyseAbla iste benm ailemde yakinmda böle hasetlik eden olmadigindan bilmiyorm ve korkuyorm hani ama Allaha siginiyorm inanki nerdeyse 3 gunun biri nazarlaniyorm bide okumasam demekki catliycaz