• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet kuzu rabbime çok şükür ben hep şükrediyorum benim işlerim çok zor olur karakter olarakta güçlüyüm belkide ondan dağına göre kar derler ya hani ama sonucu hayırlı oluyor hep allahıma milyonlarca kez şükürler olsun mücadele ettik didindik şimdi beraberiz ve çok mutluyuz ailemde akrabalarımda eşimi çok seviyorlar ama bak övmek için değil bu adam çok mütevazi çok saygılı sakin beni el üstünde tutuyor. konuşkan değil ama gören çok seviyor hani bazıları dille sevdirir ya kendini benimki konuşkan değil ama seviliyor :)

Anlayabiliyorm ablacm.beyfendi biri demekki.Eee o kadar sabir dimi meyveside eşin ondan bu kdar tatlidr masallah size Rabbm korusun sizi nazardan.ben cok korkarm iki cift arasndaki nazardan.

Ne kadan hossss masalah masallah canm benm Rabm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.hikayeyeni anlatr msn canm hizede umut olsun ne kadardr bekliyodun canm.ay cok guzel haber ya valla cok sevndm masallah berakallah
Amin tatlımm inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda canım benim dün yıldönümümdü tam bir yıl oldu evleneli bebek haberini de dün aldık ☺️ Yaklaşık 8-9 aydır istyorduk canım son iki aydır adetim çok gecikti buraya yazmıştm hep nerdeyse 20-25 gün gecikiyordu ama gebelik olmuyordu bu ay yine geçti o yüzden yine regl olcam diye düşünürken hamile olduğumu öğrendm kime anlatsam geçtiğimiz iki ayı vücut hamilelik için hazırlanyor ondan geckiyor demişti inanmamıştım nasip oldu ama

Amin tatlımm inşallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda canım benim dün yıldönümümdü tam bir yıl oldu evleneli bebek haberini de dün aldık ☺️ Yaklaşık 8-9 aydır istyorduk canım son iki aydır adetim çok gecikti buraya yazmıştm hep nerdeyse 20-25 gün gecikiyordu ama gebelik olmuyordu bu ay yine geçti o yüzden yine regl olcam diye düşünürken hamile olduğumu öğrendm kime anlatsam geçtiğimiz iki ayı vücut hamilelik için hazırlanyor ondan geckiyor demişti inanmamıştım nasip oldu ama
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh bugün Hamiş haberleri çok maşallahh :)) darısı isteyen herkese tez zamanda

Anlayabiliyorm ablacm.beyfendi biri demekki.Eee o kadar sabir dimi meyveside eşin ondan bu kdar tatlidr masallah size Rabbm korusun sizi nazardan.ben cok korkarm iki cift arasndaki nazardan.
Aynen kuzu gözü olanın gözü çıksın rabbim isteyen herkesede nasip etsin ben içime korku almıyorum Rabbine sığın ve korkma sende duada okuyorum gerisini düşünmüyorum bile inanki

Aynen kuzu gözü olanın gözü çıksın rabbim isteyen herkesede nasip etsin ben içime korku almıyorum Rabbine sığın ve korkma sende duada okuyorum gerisini düşünmüyorum bile inanki
Abla iste benm ailemde yakinmda böle hasetlik eden olmadigindan bilmiyorm ve korkuyorm hani ama Allaha siginiyorm inanki nerdeyse 3 gunun biri nazarlaniyorm bide okumasam demekki catliycaz

Ay nee hosss tam yildonumunde haber almakkk masallah canm.yani smdi senn 20 25 gün mü geçti

Abla iste benm ailemde yakinmda böle hasetlik eden olmadigindan bilmiyorm ve korkuyorm hani ama Allaha siginiyorm inanki nerdeyse 3 gunun biri nazarlaniyorm bide okumasam demekki catliycaz
Aynen bende çok çekiyorum bi abla var o demişti sen bu nazardan nasıl çatlamıyorsun diye kadın bi okudu bayılacaktı nerdeyse

Back
X