- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.701
P
pastadelisi
Canım ne kullanmayı düşünüyorsun sen bakim yardımcı olayım bilgim dahilindeyse tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin kuzucum biberiye kekik içebilirsin bide bol suGunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya![]()
Yok abla hasta oldum. Hatta 5.gunu bugun bitmek uzere. Onumuzdeki maclara bakcaz artik :) sende durumlar nasil? Arada takip ediyormcanım son durumun ne inşallah meleğin gelmiştir
Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hayırlısı olsun canım... bende de bu ay çok kasık batması geç ağrı falan oldu birde adetim 6 gün sürer 5 gün de bitti doktor antibiyotik verdi acaba ben de mi sistitim onun belirtisi de mi böyle
Canım gerçekten çok üzüldüm bilirim o duyguyu evladını kaybetmiş gibi oluyo insanMerhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım idrar yolu enfeksiyonu için ibrahim Saraçoğlunun karnabahar kürü var ama doktorA danışıp uygulayabilirsin çok geçmiş olsun bol su iç canım![]()
canım ayaklarını sıcak tut ve soğuk su ile taharetlenme
birde maydanoz suyu iç saplarını kaynat ılık iken tülbente sar aşağıya orkid yerleştirir gibi koy tutun aman sıcak olmasın yakma özel bölgeyi
annem sık sık olurdu o yapardı hemen düzelirdi ama gebelik belirtisinin olabileceği dönemlerde bu kürü uygulama oldumu canım
inşallah gelecek aya nasip olur hayırlısı ile
Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..
Kuzum haber yok şu an..
Fena değil fulyacım bakalım hayırlısı artık.. regl olmadım ama sırtımdaki ağrılar devam ediyor ara ara kasıklarıma da vuruyor bakalım.. 36 günü bekleyip öyle test yaptıracağım zira idrar da çıkmadı..
Allah canını sağ etsin tatlım inşallah önümüzdeki ay mutlu haber alırsın ama benim tavsiyem hemen bir ürolojiye gitmelisin 2 ayda bir olması tuhaf çünkü.. Önce onu halletmen gerektiğini düşünüyorum..
Herkese selamlar arkadaşlar!
Allah şifa versin kuzucum biberiye kekik içebilirsin bide bol su
Canım çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinMerhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tabiki de hayat devam ediyo sağlık versin Rabbim yine anne oluruz inşM miyaz H Humyuksweetdreams1985 sağolun canlarim rabbim kimseye yasatmasin inşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Biraz kendimi toparlayayim yeniden basliycam inşallah
Amin inşallah canım sende kendini yanlız hissetme olur muM miyaz H Humyuksweetdreams1985 sağolun canlarim rabbim kimseye yasatmasin inşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Biraz kendimi toparlayayim yeniden basliycam inşallah
Aşkım enfeksiyonlara gribe kiste ne dersen hepsine iyi geliyor bide şöyle bişey var vücudun bi yerinde rnfeksiyon olunca özellikle boğazda diğer tarafı özellikle genital bölgeyi enfeksiyon geçmişide varsa bide tetikliyır kendimden biliyorum benim faranjit tutunca ençek kasığıma vuruyor bunları demle iç bol bolda su tüket işedikçe atıp rahatlayacan ay kaba mı oldu biraz :) idare et artık kuzu benim kibarlıkta bu kadar işte :) allahın izniyle geçer böyle yaparsanAbla bunlar iyimi geliyo.bnde saracoglu karnibahar kuru gordum.abla inan cok dikkat ediyorm.hic icmedm dedigim gunflde bile 1 litre iciyodurum.neden böyle sık sık olurm anlamiyorm.
Aynen canım bulantılar hala devam iişte ugrasıyoruz. Hadi bakalım inşallah hasta olmazsında bebiş vardır:)ooyy maşallah 11 haftalık olmuşsunuz canım nasıl gidiyor hamişlik
ben iyiyim şükür adeti bekliyorum 30 mayıs bat
Sende iyiki varsın kuzu istedipin sürece ben kendi adıma yanındayım elimden geldiğince yükünüde paylaşmaya çalışırım seve seve canımD Deli_manyaebru_can_ebru sağolun canlarim inşallah biz de anne olacagiz
sweetdreams1985
M miyaz ailemden uzaktayim zaten canim iyi ki sizler varsınız
Sen ne zaman sıkılırsan etiketle yaz bana dertleşip konuşuruz canımD Deli_manyaebru_can_ebru sağolun canlarim inşallah biz de anne olacagiz
sweetdreams1985
M miyaz ailemden uzaktayim zaten canim iyi ki sizler varsınız