• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla elimde değil cnm heyecan içerisindeyim hep
Çok iyi anlıyorum seni, heyecan hiç bitmiyor ama olsun heyecanı, sabırsızlığı bile güzel. Sonunda bebişlere kavuşmak varsa. 2 gün sonra da inşalllah daha da katlanarak artar. Dualarım seninle canım. Hadi inşallah güzel bi haber. Dedim arka arkaya :KK200::anne: gelecek bebişlerimiz :anne:

Çok iyi anlıyorum seni, heyecan hiç bitmiyor ama olsun heyecanı, sabırsızlığı bile güzel. Sonunda bebişlere kavuşmak varsa. 2 gün sonra da inşalllah daha da katlanarak artar. Dualarım seninle canım. Hadi inşallah güzel bi haber. Dedim arka arkaya :KK200::anne: gelecek bebişlerimiz :anne:
Teşekkür ederim cnm inşallah doğum heyecanını da birlikte yaşarız

Ayy inş canım fitil toparladı :) bakalım yarın ovu testleri geliyo inş belli olacak yumurtlama günüm.. Sen nasılsın
İyiyim kuzu sen nasılsın günaydın bu arada :) sende mi ovu istettin bende dün akşam sipariş verdim bu ikinci üç dört ay önce istetmiştim bitti bu ay hiç bişey yapmadım ama aşırı bi ödemim var yüzüğümü dün bi takayım dedim eller balon takamadım parmağıma kuzu

O 2 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah yükselir hayırlı haberi bir alıyım netleşsin dileyin benden ne dilerseniz
Canim ne güzel degerin artmış inşallah daha da artar. Ignenin etkisi olsa düşerdi.

Ben de bol bol dua istiyorum taze hamiş.

Canm inşallah dediğin gibi olur

Back
X