- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.241
Duramıyorum kiCanım iki gün olmadı ki tam senin iki günde iki katı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duramıyorum kiCanım iki gün olmadı ki tam senin iki günde iki katı
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahDuramıyorum ki
O yüzden iki katı deme bak iğne etkisi değil gebesin tadını çıkar salı günü kan verDuramıyorum ki
2 gün sabredip tekrar ver canım, inşallah daha da yükselir. Daha günün bile gelmedi, böyle çıkması normal değil miDuramıyorum ki
Amin inşallah cnmHadi gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
Ağzınızdan bal damlıyo kızlar Salı'ya kadar nasıl sabredecem bilmiyorumO yüzden iki katı deme bak iğne etkisi değil gebesin tadını çıkar salı günü kan ver
O 2 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah yükselir hayırlı haberi bir alıyım netleşsin dileyin benden ne dilerseniz2 gün sabredip tekrar ver canım, inşallah daha da yükselir. Daha günün bile gelmedi, böyle çıkması normal değil mi
Ben bol bol dualarına talibim vallaO 2 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah yükselir hayırlı haberi bir alıyım netleşsin dileyin benden ne dilerseniz
O 2 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah yükselir hayırlı haberi bir alıyım netleşsin dileyin benden ne dilerseniz
ohhh cnm ne guzel hamilesin bakkk bence evde hamile olmanin tadini cikar iki gun sonrada insaallah 2 kat artmis olurAğzınızdan bal damlıyo kızlar Salı'ya kadar nasıl sabredecem bilmiyorum
Ayy inş canım fitil toparladı :) bakalım yarın ovu testleri geliyo inş belli olacak yumurtlama günüm.. Sen nasılsınCanım soğan onada iyi geliyor o da düzelecek inşallah ki
Dualarım sizinle inşallah hepimiz alacaz kucağımızaBen bol bol dualarına talibim valla![]()
Valla elimde değil cnm heyecan içerisindeyim hepCanm hayrlı olsun yükselme var bu iyiye işaret Allahn izniyle.Stres etme bu saatten snra akışına bırak canm
İnşallah cnm benimohhh cnm ne guzel hamilesin bakkk bence evde hamile olmanin tadini cikar iki gun sonrada insaallah 2 kat artmis olur
Çok iyi anlıyorum seni, heyecan hiç bitmiyor ama olsun heyecanı, sabırsızlığı bile güzel. Sonunda bebişlere kavuşmak varsa. 2 gün sonra da inşalllah daha da katlanarak artar. Dualarım seninle canım. Hadi inşallah güzel bi haber. Dedim arka arkayaValla elimde değil cnm heyecan içerisindeyim hep
Teşekkür ederim cnm inşallah doğum heyecanını da birlikte yaşarızÇok iyi anlıyorum seni, heyecan hiç bitmiyor ama olsun heyecanı, sabırsızlığı bile güzel. Sonunda bebişlere kavuşmak varsa. 2 gün sonra da inşalllah daha da katlanarak artar. Dualarım seninle canım. Hadi inşallah güzel bi haber. Dedim arka arkayagelecek bebişlerimiz
![]()
İyiyim kuzu sen nasılsın günaydın bu arada :) sende mi ovu istettin bende dün akşam sipariş verdim bu ikinci üç dört ay önce istetmiştim bitti bu ay hiç bişey yapmadım ama aşırı bi ödemim var yüzüğümü dün bi takayım dedim eller balon takamadım parmağıma kuzuAyy inş canım fitil toparladı :) bakalım yarın ovu testleri geliyo inş belli olacak yumurtlama günüm.. Sen nasılsın
Canim ne güzel degerin artmış inşallah daha da artar. Ignenin etkisi olsa düşerdi.O 2 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah yükselir hayırlı haberi bir alıyım netleşsin dileyin benden ne dilerseniz
Çok iyi anlıyorum seni, heyecan hiç bitmiyor ama olsun heyecanı, sabırsızlığı bile güzel. Sonunda bebişlere kavuşmak varsa. 2 gün sonra da inşalllah daha da katlanarak artar. Dualarım seninle canım. Hadi inşallah güzel bi haber. Dedim arka arkayagelecek bebişlerimiz
![]()