- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
ayy bende bende çok istiyorum inşallahhh eylül ayında mutlu haberler alırızİnşallah bu ay hamile kalırım da devam ederim buraya çok istiyorum allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende bende çok istiyorum inşallahhh eylül ayında mutlu haberler alırızİnşallah bu ay hamile kalırım da devam ederim buraya çok istiyorum allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah
767 değerde kese nasıl göründü şaşırdımMerhaba herkese benim de nisan sonu mayıs mı olur tam bilmiyorum sanırım 5 haftalıgız. Doktora pztsi gittim kese göründü vajinalultrasonda 4 mm cok kücük ayrıntılı kan testi istemiştim tshım için ilaç kullanıyorum dedim dahiliye doktorum bana hamilelik oluca gel demişti dedim biz zaten yönlendiriyoruz daha sonra dedi sadece bhcg ye baktı 767 cıktı.
İkinci defa kan testi istemedi saglık ocagına gidiyim dedim orda da yapmadılar il dısından geldigim içinuff cok korkuyorum kasık agrım da oluyo arada tuvalete korkuyla gidiyorum kan gelecek diye. Devlet hastaneleri de hep 2 hafta sonra ya anca randevu alabiliyosun hep dolu doktorlar cogu izinde sinir oldum. Beklemek cok zor geliyo bana
![]()
Alttan bakmış ama zaten çok küçük gözümüş767 değerde kese nasıl göründü şaşırdım
Can'ım alttan Bile 1500 üstü görünüyor o yüzden dedim 5000 değer üstü karından görünüyorAlttan bakmış ama zaten çok küçük gözümüş
Benimki 2200 ustuydu gördü keseyi :)Can'ım alttan Bile 1500 üstü görünüyor o yüzden dedim 5000 değer üstü karından görünüyor
Ben gögüslerimde de aşırı hassasiyet olunca dayanamadım kanda baktırdım ama 2küsür çıktı ama dr daha çok erken olduğu için olsa dahi gözükmeyebileceği bat günü tekrarlatmamı istedi, üzülmem daha ilk aydan desem de ne yalan söyliyim üzüldüm çokbendede sarı akıntı ve arada bel ağrısı oluyo ama dediin gibi test negatif çıkınca herşey bitti gibi geliyo![]()
Canım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. RabbimMerhaba herkese benim de nisan sonu mayıs mı olur tam bilmiyorum sanırım 5 haftalıgız. Doktora pztsi gittim kese göründü vajinalultrasonda 4 mm cok kücük ayrıntılı kan testi istemiştim tshım için ilaç kullanıyorum dedim dahiliye doktorum bana hamilelik oluca gel demişti dedim biz zaten yönlendiriyoruz daha sonra dedi sadece bhcg ye baktı 767 cıktı.
İkinci defa kan testi istemedi saglık ocagına gidiyim dedim orda da yapmadılar il dısından geldigim içinuff cok korkuyorum kasık agrım da oluyo arada tuvalete korkuyla gidiyorum kan gelecek diye. Devlet hastaneleri de hep 2 hafta sonra ya anca randevu alabiliyosun hep dolu doktorlar cogu izinde sinir oldum. Beklemek cok zor geliyo bana
![]()
doktor demis canim bak erken diye daha 8 gun artabilir insallahBen gögüslerimde de aşırı hassasiyet olunca dayanamadım kanda baktırdım ama 2küsür çıktı ama dr daha çok erken olduğu için olsa dahi gözükmeyebileceği bat günü tekrarlatmamı istedi, üzülmem daha ilk aydan desem de ne yalan söyliyim üzüldüm çok![]()
Bat ne zaman??Ben gögüslerimde de aşırı hassasiyet olunca dayanamadım kanda baktırdım ama 2küsür çıktı ama dr daha çok erken olduğu için olsa dahi gözükmeyebileceği bat günü tekrarlatmamı istedi, üzülmem daha ilk aydan desem de ne yalan söyliyim üzüldüm çok![]()
Kendimi heveslendirmek istemiyorum ya hayırlısı olsun bakalım 5eylülü beklicem artıkdoktor demis canim bak erken diye daha 8 gun artabilir insallah![]()
5 eylülBat ne zaman??
35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırımCanım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. Rabbim
Nasip ederse kalp atisini duyacağız insAllah...
Aynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda gözücek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...bugün annemin doktoruyla konuştum aynı senin dediklerini söyledi canım. adet tarihin geçmeden idrar testi yapma yapıcaksan kan testi yap dedi, adetin geçtikten 5-6 gün sonra yapmanı tavsiye ederim dedi. çıkmaz diye değil ama yumurta geç döllendiyse idrarda çıkmaz moralin bozulmasın diyebakalım beklicez
![]()
tesekkur ederim aciklaman icinAynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda görükecek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...
Öyle oluyor biliyormusun benim oğlumda 30hazirandı okadar çok söyledik ki dr.larda beynime işlemiş artık özel bir gün müydü 30haziran diye düşündüm geçeblerde aklıma gelmedi eylül 5de öyle olur inşAllah5 eylulu artik sayemzde duymayan kalmadi![]()
Öyle oluyor biliyormusun benim oğlumda 30hazirandı okadar çok söyledik ki dr.larda beynime işlemiş artık özel bir gün müydü 30haziran diye düşündüm geçeblerde aklıma gelmedi eylül 5de öyle olur inşAllah5 eylulu artik sayemzde duymayan kalmadi![]()
ay inaallahÖyle oluyor biliyormusun benim oğlumda 30hazirandı okadar çok söyledik ki dr.larda beynime işlemiş artık özel bir gün müydü 30haziran diye düşündüm geçeblerde aklıma gelmedi eylül 5de öyle olur inşAllah