2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda gözücek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...
Ben diğerini çok etken öğrenmiştim bunda da heveslensim ama doğru söylüyorsun

35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım
Bebek yerleşirken ağrı ve lekelenme oluyor korkutmasın sizi, artarsa drla görüşürsünüz risk görürse progestron başlar

Canım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. Rabbim
Nasip ederse kalp atisini duyacağız insAllah...
Aynen Can'ım benimde perşembe günü değerim 1581 ve o gün gözüktü 4,5 mm dedi 700 lü değerlerde görünmesi mucize :)

kızlar ateşini ölçen var mı aranızda benim ateşim çıktı gibi hissediyorm şimdi ölçtüm 36.6 çıkıyo

Back
X