- 20 Mayıs 2016
- 3.432
- 4.562
- 83
- Konu Sahibi endless love
Kız daha cok erken gozukmez ki.. 5 gün kala falan belli olabilirmiş5 eylül![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha cok erken gozukmez ki.. 5 gün kala falan belli olabilirmiş5 eylül![]()
Ben diğerini çok etken öğrenmiştim bunda da heveslensim ama doğru söylüyorsunAynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda gözücek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...
Yerlesme olabilir canim.. Yerlesmeden de leke gelir.. Bat gunun gecti mi35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım
Yaaa evet aslında öyle de biz abisini idrar testinde 10gün kala öğrenmiştik erken döllenmeydiKız daha cok erken gozukmez ki.. 5 gün kala falan belli olabilirmiş
Bebek yerleşirken ağrı ve lekelenme oluyor korkutmasın sizi, artarsa drla görüşürsünüz risk görürse progestron başlar35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım
Evet 10 gün geçti öle mi diyorsunuz panik mi yapıyorum valla acile gitmeyi düşündüm bugün yordum kendimi ondan oldu dedim bendeYerlesme olabilir canim.. Yerlesmeden de leke gelir.. Bat gunun gecti mi
biraz daha beklemen gerekebilirrr :))Yaaa evet aslında öyle de biz abisini idrar testinde 10gün kala öğrenmiştik erken döllenmeydiondam heyecan yaptım sanırım, eşimin bile haberi yok
Dediğim gibi adetim düzensiz 35 günde bir gecen ay 38. Gün gelmişti 10 gün geçti canımYerlesme olabilir canim.. Yerlesmeden de leke gelir.. Bat gunun gecti mi
En son adetinin ilk günü ne zaman canim? Hesapliyim istersenDediğim gibi adetim düzensiz 35 günde bir gecen ay 38. Gün gelmişti 10 gün geçti canım
Aynen Can'ım benimde perşembe günü değerim 1581 ve o gün gözüktü 4,5 mm dedi 700 lü değerlerde görünmesi mucize :)Canım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. Rabbim
Nasip ederse kalp atisini duyacağız insAllah...
Ben hamilelik uygulamalari yukleidm de canim. Orda 5 haftalik bir bebegin susam kadar oldugu yaziyor :)))Aynen Can'ım benimde perşembe günü değerim 1581 ve o gün gözüktü 4,5 mm dedi 700 lü değerlerde görünmesi mucize :)
Ateş ne için canım??kızlar ateşini ölçen var mı aranızda benim ateşim çıktı gibi hissediyorm şimdi ölçtüm 36.6 çıkıyo
Ben olcuyorum canim. Topic var ates olcme diye oraya da katil istersen. Yumurtlama zamanin olabilir mi?? Yumurtladiktan sonra yuksek seyreder ates :)kızlar ateşini ölçen var mı aranızda benim ateşim çıktı gibi hissediyorm şimdi ölçtüm 36.6 çıkıyo
Kızlar yani bebeğin boyutu değil herhalde zaten Bebek yok henüz gözüken sadece 4 mm kese ve içi boş şimdilikBen hamilelik uygulamalari yukleidm de canim. Orda 5 haftalik bir bebegin susam kadar oldugu yaziyor :)))
En son adetim ilk günü 10 temmuz canım 6 gün sürüyoEn son adetinin ilk günü ne zaman canim? Hesapliyim istersen
Saka gibi :) benimde adetim gec gelir.. 10 temmuzdu benimki de ama gec dollenme oldugu icin tarih farkli.. Senin regl bayaa gecikmis.. Yarin bi doktora git tekrar. İnsAllah bi sorun cikmazEn son adetim ilk günü 10 temmuz canım 6 gün sürüyo
Can'ım biz o değerde kese görünmesine şaşırdık :) bebek olmadığını biliyoruzKızlar yani bebeğin boyutu değil herhalde zaten Bebek yok henüz gözüken sadece 4 mm kese ve içi boş şimdilik
günaydın canım. yumurtlama zamanını anlamak için vücut ısısını ölçüp kaydediyolarmış hergün. tabi ben bunun için biraz geç kaldımAteş ne için canım??