Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim. Benimde 7 gun gecti gebeligim bugun kanla netlesti:)Bugun itibariyle adetim 4 gun gecikti. Eczane testinde cift cizgiyi gorduk ama Henuz kan testi yapmadik. Tek belirtim kasık agrilari ve yorgunluk. 10 gun icinde koku hassasiyetleri baslar. Oncekinde oyle olmustu.
Selam kizlar. Bir aksilik olmazsa insallah ben de bu gruptayim. Onceden aralik annelerinde yaziyordum. Malesef olmadi. Simdi mayisa kaydik. Hadi hayirlisi[/QUOT
tebrikler.. Umarim sag salim kucagmiza aliriz![]()
Ne zamn kalp atışı duyuluyor cnm bi bilgin var mıBugun beta sonucumuzu aldik. Yukselme normal gozukuyor. Simdilik her sey yolunda gidiyor Allaha sukur. Haftaya keseyi gorecegiz insallah. Kalp atisini duyduktan sonra artik rahatlayacagim.
Ne zamn kalp atışı duyuluyor cnm bi bilgin var mı
Çok geçmiş olsun cnm5 haftalıkken vajinal ultrasonla duyuluyor ama o riskli gebeliklerde yapılıyor. 6. haftadan 8. haftaya kadar duyulması lazım. 8. haftadan sonra duyulmazsa problem var demek oluyor. Benim başıma geldi. Detaylı ultrasona gittim malesef boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Merhaba arkadaşlar bende 2 tane tüp bebek annesiyim ilk tedavimden bir oğlum var arkasından 2 tane negatif ve 4. tedaviden bir kızım var şimdi yine hamileyim ama bu kendiliğinden oldu bayramın 1. gün idrar testiyle öğrendik çok şaşkınız bende mayıs annesi olucam inşaallah
çok teşekkür ederim canım 4 defa tüp bebek tedavisi iğneler, acılar, sancılar, opular, transferler çok şükür bin şükür karşılığında iki evlat sahibi olduk ve bunlara şükrederken bu kez sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi çok şükür ama yine de tüp bebek formundan ayrılamıyorum burası kendi evim gibi buradakiler hep kader arkadaşlarımCokkk cokkk cokk sevindimmm. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Bu sefer bebis her anlamda belese gelmis demek ki. :) :) :)çok teşekkür ederim canım 4 defa tüp bebek tedavisi iğneler, acılar, sancılar, opular, transferler çok şükür bin şükür karşılığında iki evlat sahibi olduk ve bunlara şükrederken bu kez sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi çok şükür ama yine de tüp bebek formundan ayrılamıyorum burası kendi evim gibi buradakiler hep kader arkadaşlarım
Aynen canımBu sefer bebis her anlamda belese gelmis demek ki. :) :) :)