2017 MAYIS ANNELERİ!!

Bahrik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
297
145
103
Ağustos ayında transfer yaptırıp Mayıs ayında inşallah anne olacak arkadaşlar bu süreci yaşadıklarımızı paylaşarak geçirelim:KK46::KK19:

Eylülde transferim oldu ama takvimler mayıs 2017 de doğum diyor. Kanda çıktı gebeliğim yarın artış ne alemde ona bakıcam inşAllah.

Senin de meleğin hayırlı olsun umarım bu açtığın topic dolup Taşar

Selam kizlar. Bir aksilik olmazsa insallah ben de bu gruptayim. Onceden aralik annelerinde yaziyordum. Malesef olmadi. Simdi mayisa kaydik. Hadi hayirlisi ;)

Bugun itibariyle adetim 4 gun gecikti. Eczane testinde cift cizgiyi gorduk ama Henuz kan testi yapmadik. Tek belirtim kasık agrilari ve yorgunluk. 10 gun icinde koku hassasiyetleri baslar. Oncekinde oyle olmustu.

Bugunku sonucumuz Sat'a gore 5+6 ama betaya gore 3-4 haftalik falaniz.

Eklentiler

• 2016-09-20 23.06.45.webp
    2016-09-20 23.06.45.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 88
İyi geceler herkese benim de ins kalp atisini duyarsak her şey yolunda giderse mayısın sonu gösteriyor doğumu hayorlisi hepimiz için ins

Bugun beta sonucumuzu aldik. Yukselme normal gozukuyor. Simdilik her sey yolunda gidiyor Allaha sukur. Haftaya keseyi gorecegiz insallah. Kalp atisini duyduktan sonra artik rahatlayacagim.

Ne zamn kalp atışı duyuluyor cnm bi bilgin var mı

5 haftalıkken vajinal ultrasonla duyuluyor ama o riskli gebeliklerde yapılıyor. 6. haftadan 8. haftaya kadar duyulması lazım. 8. haftadan sonra duyulmazsa problem var demek oluyor. Benim başıma geldi. Detaylı ultrasona gittim malesef boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.

5 haftalıkken vajinal ultrasonla duyuluyor ama o riskli gebeliklerde yapılıyor. 6. haftadan 8. haftaya kadar duyulması lazım. 8. haftadan sonra duyulmazsa problem var demek oluyor. Benim başıma geldi. Detaylı ultrasona gittim malesef boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Çok geçmiş olsun cnm

Merhaba arkadaşlar bende 2 tane tüp bebek annesiyim ilk tedavimden bir oğlum var arkasından 2 tane negatif ve 4. tedaviden bir kızım var şimdi yine hamileyim ama bu kendiliğinden oldu bayramın 1. gün idrar testiyle öğrendik çok şaşkınız bende mayıs annesi olucam inşaallah

Merhaba arkadaşlar bende 2 tane tüp bebek annesiyim ilk tedavimden bir oğlum var arkasından 2 tane negatif ve 4. tedaviden bir kızım var şimdi yine hamileyim ama bu kendiliğinden oldu bayramın 1. gün idrar testiyle öğrendik çok şaşkınız bende mayıs annesi olucam inşaallah

Cokkk cokkk cokk sevindimmm. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Cokkk cokkk cokk sevindimmm. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
çok teşekkür ederim canım 4 defa tüp bebek tedavisi iğneler, acılar, sancılar, opular, transferler çok şükür bin şükür karşılığında iki evlat sahibi olduk ve bunlara şükrederken bu kez sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi çok şükür ama yine de tüp bebek formundan ayrılamıyorum burası kendi evim gibi buradakiler hep kader arkadaşlarım

çok teşekkür ederim canım 4 defa tüp bebek tedavisi iğneler, acılar, sancılar, opular, transferler çok şükür bin şükür karşılığında iki evlat sahibi olduk ve bunlara şükrederken bu kez sürpriz yumurtam kendiliğinden geldi çok şükür ama yine de tüp bebek formundan ayrılamıyorum burası kendi evim gibi buradakiler hep kader arkadaşlarım
Bu sefer bebis her anlamda belese gelmis demek ki. :) :) :)

Merhaba arkadaslar eylül ayı için sonuclarımı aldım. Transfer sonrSı 8. Gün 102
10.gun 213 13. Gün 832
Kızlar deneyımınıze dayanarak bu artış nasıl .. Cuma gunu dr gıdecegım inş kese gorunur

Back
X