2017 Mayıs Haziran anneleri

Slm kizlar.. benim 3 ekimdi regl gunum olmadim dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun beta hcg olcturdum 25.50 cikti doktora randevu falan almadim simdilik. Hamilemiyim degilmiyim kafam cok karisti :)
Hayırlı olsun canım hamilesin galiba Hcg dan çok anlamam ama beşin üzerindeyse hamile olunuyor du galiba iki gün sonra tekrar yap bakalım test bende günümde test yaptım sonra da iki gün sonra bidaha yaptım yarın bidaha yapcam inşallah doktora gidemedim daha

Senin testler nasil cikti ikinci cizgi varmi silik de olsa

Slm kizlar.. benim 3 ekimdi regl gunum olmadim dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun beta hcg olcturdum 25.50 cikti doktora randevu falan almadim simdilik. Hamilemiyim degilmiyim kafam cok karisti :)
benımde ılk 26 cıktı ıkı gun sonra baktık kı 90 a cıkmıs:9

merhaba hayırlı olsun öncelikle:) lesin sonuç veren testi eczaneden ne deyip alıyorsunuz aceba:)

Gebelik. Testi istedim kendileri 6 gün öncesine kadar kesin sonuç veren test de var dedi zaten diğerleri ucuz bu 6 gün öncesine kadar olan test 15-20 tl söylerseniz verirler

Merhaba kızlar benimde bugun 6 haftalık oldu be kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz Hesaplara göre 9 haziran doğum benimde Benim size sormak istediğim şey mide bulantıları ? Ben resmen 4 gündür dogru duzgun birşeyler yiyemiyorum sabahları özellijle ciddi bulanmalar oluyor kraker yiyorum ama başka ne yapabilirim ? Yemek yapamıyorum kokular cok kötü geldiğinden . Sizde yaşıyor musunuz bunları ?

Bulantılar için ana öğün ara öğün toplamda 6 öğün, az az ama 2 saat arayla yemek yemeyi dene :)
Bende işe yaradı azıcık bulantı hissi geldiğin de hemen birşeyler atıştırıyorum.

Dün doktora gittiö söyledim hiçbirşey yiyemediğimi o da premesis diye bir ilaç verdi içinde folik asitte varmış mide bulantına da iyi gelir dedi sabah akşam içecegim onu . Dün akşam içtim inanır mısın 1 haftadır ilk defa uykum bölünmedi Azıcıkta olsa midemde bşyler var ama asla gectigim günlerdeki gibi değil . Sık sık yemeyede dikkat ederimm inşallah sadece bu zamanlar olur

Umarım kısa sürede geçer şikayetlerin.

İnşallah yaa Bu mesajımı yazdığım günün ertesi günü kusma bulantı hat safada oldu biliyo musunuz Cok nadir oluyormus bu kdar fazlası En ufak hareketimde artıyor

İnşallah yaa Bu mesajımı yazdığım günün ertesi günü kusma bulantı hat safada oldu biliyo musunuz Cok nadir oluyormus bu kdar fazlası En ufak hareketimde artıyor
Canım sürekli yanında atıştıracak birşeyler bulundur. Ceviz,badem,fındık kavrulmamış. Abur cubur olmasın

Selam kızlar sat 25 ağustos 7+5 deyim şuan herkesi tebrik ediyorum öncelikle, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve allah çocuk sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah,,
Bende 5+4 den beri progestan kullanıyorum ve günde bir tane folik asit içiyorum sırasıyla keseyi ve bebeği 6+0 da kalp atışıyla beraber bebeği gördük peki sizler ne durumdasınız

Yemediğim şey kalmadı Tekrar hastaneye gideceğim bugün 24 saat mide bulantısı mı olurmuş yaa Binde 4 ihtimal olabiliyomuş böyle bende istisnaları cok sevdiğimden beni bulmuş Bebeğim bi doğsun gösterecen onaa

İyiyiz :)
Kalp atışı, eliydi ayağıydı kafasıydı herşey harika şükürler olsun.
İkili taramam yeni yapıldı da
41 Kere maşallah deyip heyecanla gün saymaca :)

İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Maşallah canım bende 29 ekimde gidicem 9+3 gibi birşey olucak bende elini ayağını görürüm artık dimi :) ikili tarama tesi nasıl çıktı bende yaptıracağım ama 2 liyi yapınca 3 lüyü yapmasam olurmu yani aslında çok taraftar değilim strese girmek istemiyorum yoktan yere

Ne tesadüftür ki 9+3 de bende ultrasona girdim pek birşey göremedim canım kalp atışlarını duydum ilk harikaydı ağlayacaktım :) minicikti
İkili taramanın ultrason kısmı sıkıntısız cumaya da kan sonuçlarını alacağım inşallah iyi çıkar.
İkili taramadan sonra 16.hafta da 4lü taramam yapılacak artık üçlü tarama yok dedi hastanem direk 4 lü yapılıyormuş,
20. hafta da da ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah
Doktorum en önemlisi o dedi.
Bence tüm tarama ve testlerini yaptırmalısın stres yapacak birşey yok, sonuçta ne gelirse herşey Allahtan iyi yada kötü öğrenmemiz iş işten geçmeden varsa bir aksilik çözüm üretmemiz gerek.

İnşallah kimsenin kuzusunda bir sıkıntı çıkmaz tabiki temennim bu yönde ama bilemeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…