Hayırlı olsun canım hamilesin galiba Hcg dan çok anlamam ama beşin üzerindeyse hamile olunuyor du galiba iki gün sonra tekrar yap bakalım test bende günümde test yaptım sonra da iki gün sonra bidaha yaptım yarın bidaha yapcam inşallah doktora gidemedim dahaSlm kizlar.. benim 3 ekimdi regl gunum olmadim dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun beta hcg olcturdum 25.50 cikti doktora randevu falan almadim simdilik. Hamilemiyim degilmiyim kafam cok karisti :)
Senin testler nasil cikti ikinci cizgi varmi silik de olsaHayırlı olsun canım hamilesin galiba Hcg dan çok anlamam ama beşin üzerindeyse hamile olunuyor du galiba iki gün sonra tekrar yap bakalım test bende günümde test yaptım sonra da iki gün sonra bidaha yaptım yarın bidaha yapcam inşallah doktora gidemedim daha
Evet canım varSenin testler nasil cikti ikinci cizgi varmi silik de olsa
Kan testi yaptirmadin ama sanirim dimi canimEvet canım var
Yok canım daha yaptırmadım o yüzden tekrarladım zaten testi yarın bidaha yapcam bakalım haftaya da inşallah gideriz doktoraKan testi yaptirmadin ama sanirim dimi canim
benımde ılk 26 cıktı ıkı gun sonra baktık kı 90 a cıkmıs:9Slm kizlar.. benim 3 ekimdi regl gunum olmadim dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun beta hcg olcturdum 25.50 cikti doktora randevu falan almadim simdilik. Hamilemiyim degilmiyim kafam cok karisti :)
merhaba hayırlı olsun öncelikle:) lesin sonuç veren testi eczaneden ne deyip alıyorsunuz aceba:)Sat 1Eylül normalde doğum 8 Haziran görünüyor ama 2.hamileliğim ve ilki sezaryen olduğu için Mayıs sonu da doğum olabilir.henüz kan tahlili yaptırmadım bat den 6 gün önce de kesin sonuç veren testi yaptım dün çift çizgiyi gördüm bu aylarda doğum yapacak Ağustos Eylül annelerinin paylaşımlarını bekliyorum
Umarım kısa sürede geçer şikayetlerin.Dün doktora gittiö söyledim hiçbirşey yiyemediğimi o da premesis diye bir ilaç verdi içinde folik asitte varmış mide bulantına da iyi gelir dedi sabah akşam içecegim onu . Dün akşam içtim inanır mısın 1 haftadır ilk defa uykum bölünmediAzıcıkta olsa midemde bşyler var ama asla gectigim günlerdeki gibi değil . Sık sık yemeyede dikkat ederimm inşallah sadece bu zamanlar olur
Canım sürekli yanında atıştıracak birşeyler bulundur. Ceviz,badem,fındık kavrulmamış. Abur cubur olmasınİnşallah yaaBu mesajımı yazdığım günün ertesi günü kusma bulantı hat safada oldu biliyo musunuz Cok nadir oluyormus bu kdar fazlası En ufak hareketimde artıyor
Yemediğim şey kalmadı Tekrar hastaneye gideceğim bugün 24 saat mide bulantısı mı olurmuş yaa Binde 4 ihtimal olabiliyomuş böyle bende istisnaları cok sevdiğimden beni bulmuş Bebeğim bi doğsun gösterecen onaa
Selam kızlar sat 25 ağustos 7+5 deyim şuan herkesi tebrik ediyorum öncelikle, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve allah çocuk sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah,,
Bende 5+4 den beri progestan kullanıyorum ve günde bir tane folik asit içiyorum sırasıyla keseyi ve bebeği 6+0 da kalp atışıyla beraber bebeği gördük peki sizler ne durumdasınız
İyiyiz :)
Kalp atışı, eliydi ayağıydı kafasıydı herşey harika şükürler olsun.
İkili taramam yeni yapıldı da
41 Kere maşallah deyip heyecanla gün saymaca :)
İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Maşallah canım bende 29 ekimde gidicem 9+3 gibi birşey olucak bende elini ayağını görürüm artık dimi :) ikili tarama tesi nasıl çıktı bende yaptıracağım ama 2 liyi yapınca 3 lüyü yapmasam olurmu yani aslında çok taraftar değilim strese girmek istemiyorum yoktan yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?