2017 Mayıs Haziran anneleri

Hadiya aynen tesadüf oldu :) bende klap atışını duyduğumda yüreğim ağzıma geldi gözlerim doldu çok acayipti ya :) allahın izniyle çıkar canım sorunsuz
4 lüyü senden duyuyorum ilk defa onda ne yapıyorlarmış ki
inşlh canım bir an önce 29 ekim gelsin istiyorum geçenlerde eşime diyorumki bebişimi özledim ne zamandır görmüyorum keşke hergün bakabilsem ona :)

İkiliden çok bir farkı yok gibi geldi bana canım
Göz at istersen;

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/dortlu-test-nasil-yapilir.html

merhaba kızlar benim son adet tarihim 14 eylül yani şuan 6+1 haftalık hamileyim ancak doktor 5 haftalık dedi ve 4. haftamda kanamam oldu arada da lekelenmeler oluyor doktoruma söyledim ancak önemsemedi olur diyip geçiştirdi aranızda böyle sıkıntı yaşıyan varmı sizce doktoromumu değiştirmeliyim ulturasonda keseyi gördük 15 gün sorna kalp atışı için gel dedi ...?

merhaba bende bebeğimi 13 mayıs gibi kucağıma alcam inş şu an 12+4 merakla cinsiyet bekliyorumm.. ne zaman belli olur sizce ?

İkinci ve üçüncü ayda benimde lekelenmem oldu,
İlk doktorum (ikinci ay) test yaptırdı düşük ihtimali varsa ilaç verelim diye birşey çıkmadı,
İkinci doktorum (üçüncü ay) düşük önleyici iğne ve progestan fitil verdi sabah akşam kullan diye.
Bence ilk etapta doktorunu değiştir ve en kısa sürede doktora git

çin takvimine göre benimki kız çıkıyor .
dün biraz araştırdım aslında doğru çıkma olasılığı %50 ymiş:)
Doğru çıkar mı bilmiyorum.çok heyecanlıyım.
sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.benim ikinci çocuğum olacak ilki kız babamızın sanki gönlü erkekten yana.gerçi erkek olsa babasının ismini koyacak :S

Aynen benimki de kız takvime göre :) eşim amann saçmalık onlar takılma diyor
Ayın 21'nde 4 ayımız bitiyor bende merakla bekliyorum,
Bizim ilk bebeğimiz o kadar meraklı ve heyecanlıyız ki isimler bile hazır
Şu anne baba adını verme olayını da oldum olası anlamam

bence başka bir doktora daha görün zaman geçirmeden. kanama olduğunu söylediğin halde önemsemediyse kesinlikle en yakın zamanda başka doktora daha görün.

babasının adını koymazsak hem babası bize gönül koyacaktır hemde bizimki surat sallandıracaktır.hayırlısı olsun inşallah :)

ilk çocuk 2. çocuk hiç farketmiyor sanırım ben 4 sene önceki heyecanımdan ve panikliğimden hiç bir şey kaybetmedim.hemen hemen her hafta kalp atışını dinlemeye gidiyorum :)çok heyecanlıyım ilk bebeğim gibi :)
15 haftalık olmuşsun maşallah .cinsiyeti hakkında hiç tahminde bulunmadılar mı? 12. haftadan sonra bazı anne adaylarına tahminde bulunulduğunu duyunca bende heyecanlanıyorum az kaldı diye :)

Bulunuyorlarmış da ilk anne cahilliği benim ki galiba
özel hastaneye gitmeme rağmen ne ben sordum ne hoca dile getirdi bu sefer soracağım ama :)

Gerçi ilk de son da farketmez evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da cinsiyetin ne önemi yada ne acelesi var :)
Çin takvimine baktın mı? Genelde çıkıyor diyorlar
baktımm cnm çin rus hepsinde kız çıkıyor da doktor ağzından duuymadan emin olmak mümkün değil cinsiyet işin heyecanlı yanı kız erk tabiki farketmz de insan öğrenmk istiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…