Ne tesadüftür ki 9+3 de bende ultrasona girdim pek birşey göremedim canım kalp atışlarını duydum ilk harikaydı ağlayacaktım :) minicikti
İkili taramanın ultrason kısmı sıkıntısız cumaya da kan sonuçlarını alacağım inşallah iyi çıkar.
İkili taramadan sonra 16.hafta da 4lü taramam yapılacak artık üçlü tarama yok dedi hastanem direk 4 lü yapılıyormuş,
20. hafta da da ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah
Doktorum en önemlisi o dedi.
Bence tüm tarama ve testlerini yaptırmalısın stres yapacak birşey yok, sonuçta ne gelirse herşey Allahtan iyi yada kötü öğrenmemiz iş işten geçmeden varsa bir aksilik çözüm üretmemiz gerek.
İnşallah kimsenin kuzusunda bir sıkıntı çıkmaz tabiki temennim bu yönde ama bilemeyiz :)
Hadiya aynen tesadüf oldu :) bende klap atışını duyduğumda yüreğim ağzıma geldi gözlerim doldu çok acayipti ya :) allahın izniyle çıkar canım sorunsuz
4 lüyü senden duyuyorum ilk defa onda ne yapıyorlarmış ki
inşlh canım bir an önce 29 ekim gelsin istiyorum geçenlerde eşime diyorumki bebişimi özledim ne zamandır görmüyorum keşke hergün bakabilsem ona :)
8 Mayıs da ikinci defa anne olucam insallah bi oğlum var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah sağlık sıhhatli bir şekilde alırız kucağımıza bende kan verdim sonucu 5 gibi alacağım
24 ekimde doktor kontrolüm var ikili tarama için cagirdi.suan 11*3 haftalik bu haftada sadece bu tarama oluyor sanirim8 Mayıs da ikinci defa anne olucam insallah bi oğlum var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
24 ekimde doktor kontrolüm var ikili tarama için cagirdi.suan 11*3 haftalik bu haftada sadece bu tarama oluyor sanirim
merhaba kızlar benim son adet tarihim 14 eylül yani şuan 6+1 haftalık hamileyim ancak doktor 5 haftalık dedi ve 4. haftamda kanamam oldu arada da lekelenmeler oluyor doktoruma söyledim ancak önemsemedi olur diyip geçiştirdi aranızda böyle sıkıntı yaşıyan varmı sizce doktoromumu değiştirmeliyim ulturasonda keseyi gördük 15 gün sorna kalp atışı için gel dedi ...?
merhaba bende bebeğimi 13 mayıs gibi kucağıma alcam inş şu an 12+4 merakla cinsiyet bekliyorumm.. ne zaman belli olur sizce ?
çok geçmiş ya şu erken öğrenen annelerin şansından istiyorum bende :)En net 20. hafta diyorlar :)
çok geçmiş ya şu erken öğrenen annelerin şansından istiyorum bende :)
evet ilk :)İlk bebeğiniz mi???
Gerçi ilk de son da farketmez evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da cinsiyetin ne önemi yada ne acelesi var :)evet ilk :)
Aynen benimki de kız takvime göre :) eşim amann saçmalık onlar takılma diyorçin takvimine göre benimki kız çıkıyor .
dün biraz araştırdım aslında doğru çıkma olasılığı %50 ymiş:)
Doğru çıkar mı bilmiyorum.çok heyecanlıyım.
sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.benim ikinci çocuğum olacak ilki kız babamızın sanki gönlü erkekten yana.gerçi erkek olsa babasının ismini koyacak :S
merhaba kızlar benim son adet tarihim 14 eylül yani şuan 6+1 haftalık hamileyim ancak doktor 5 haftalık dedi ve 4. haftamda kanamam oldu arada da lekelenmeler oluyor doktoruma söyledim ancak önemsemedi olur diyip geçiştirdi aranızda böyle sıkıntı yaşıyan varmı sizce doktoromumu değiştirmeliyim ulturasonda keseyi gördük 15 gün sorna kalp atışı için gel dedi ...?
Aynen benimki de kız takvime göre :) eşim amann saçmalık onlar takılma diyor
Ayın 21'nde 4 ayımız bitiyor bende merakla bekliyorum,
Bizim ilk bebeğimiz o kadar meraklı ve heyecanlıyız ki isimler bile hazır
Şu anne baba adını verme olayını da oldum olası anlamam
Bulunuyorlarmış da ilk anne cahilliği benim ki galibababasının adını koymazsak hem babası bize gönül koyacaktır hemde bizimki surat sallandıracaktır.hayırlısı olsun inşallah :)
ilk çocuk 2. çocuk hiç farketmiyor sanırım ben 4 sene önceki heyecanımdan ve panikliğimden hiç bir şey kaybetmedim.hemen hemen her hafta kalp atışını dinlemeye gidiyorum :)çok heyecanlıyım ilk bebeğim gibi :)
15 haftalık olmuşsun maşallah .cinsiyeti hakkında hiç tahminde bulunmadılar mı? 12. haftadan sonra bazı anne adaylarına tahminde bulunulduğunu duyunca bende heyecanlanıyorum az kaldı diye :)
baktımm cnm çin rus hepsinde kız çıkıyor da doktor ağzından duuymadan emin olmak mümkün değil cinsiyet işin heyecanlı yanı kız erk tabiki farketmz de insan öğrenmk istiyor :))Gerçi ilk de son da farketmez evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da cinsiyetin ne önemi yada ne acelesi var :)
Çin takvimine baktın mı? Genelde çıkıyor diyorlar
Aynenn yaa bende Çin,Rus birde Maya takvimine baktım hepsi kız dedibaktımm cnm çin rus hepsinde kız çıkıyor da doktor ağzından duuymadan emin olmak mümkün değil cinsiyet işin heyecanlı yanı kız erk tabiki farketmz de insan öğrenmk istiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?