Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canim sağ salım kucaklarımıza alalım insallahBenim de kızım olacak inşallah canım :)
Saolasın cnm :) isim düşündün müHayırlı uğurlu olsun canim sağ salım kucaklarımıza alalım insallah![]()
Bir kaç isim var aklımda ama bir turlu karar veremedim, Azra var cok klasik oldu, amine hoşuma gidiyor ama eşim yanlış yere çekerler ilerde diyor.. şimdiden bir sürü de kaygı var :) ne zormuş daha anne olmadan korkmakSaolasın cnm :) isim düşündün mü
Hayırlısı olsun isim önemli tabi :) Eliz güzel bakaynen canımbenimde düşündüklerim ada ahu burçin cemre bade derin eliz eylül
Evet her gün ya beyaz ya sarımsı kokusuz gıcık bir akıntıhayırlısı olsun canımsen akıntı problemi yaşıyor musun ya
Sakin ihmal etme doktorun verdiği tableti mutlaka kullan. Bu enfeksiyon cok tehlikeli canim.bnde bazen yeşile dönüyo doktor vajinal tablet verdi de kullanmak da istemiyorum bilemedim
Kullan mutlaka canim korkma fitilden.öyle yapıyım artık canım ya kararsız kalmıştım kullanayım bari
Tebrikler canım :)ilk tahmine göre kız bakalım. gerçi doktor baya bi emindi![]()
Hayırlı olsun canım :) derin benimde tercihlerim arasında :)Güzel anneler merhaba.bende 22 kasımda öğrendim prensesim olacağını. Bizim düşündüğümüz isimler Ela, Bahar, Derin henüz karar veremedik :)