Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi
Canım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canım

Canım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canım
bugün 11.günüm gidip testide yaptirdim 2,5 çıktı 4gunde yükselmez sanirim

benim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi
Canım kan testi yaptırdığını şimdi okudum tatlım biliyorum üzülme demek şu an seni pek bağlamayacak ama içine atma ağlamak istiyorsan ağla iyice içini dök ki dua et bu güzel gece de belki bir daha ki ay beklemediğin zaman meleğin buradayım diyecek

Kuzuum bak bugün kandil sakın üzüülme isyan etme allahtn ümit kesilmez belki hamile kalsan bebekte yada sende bi şey olacaktı bilemiyoruz biz bunları ama Allah herşeyi biliyor ve eminim zamanı vardır üzme kendini nasip hayırlısı
Sağol cnm tsk ederim

Canım kan testi yaptırdığını şimdi okudum tatlım biliyorum üzülme demek şu an seni pek bağlamayacak ama içine atma ağlamak istiyorsan ağla iyice içini dök ki dua et bu güzel gece de belki bir daha ki ay beklemediğin zaman meleğin buradayım diyecek
doktorumu aradım çok erken daha önünde 4gunun var bu tahlili perşembe yaptır dedi bilmiyorum artık daha aşılama yaptırmam bu 2ci cok yoruldum ben

doktorumu aradım çok erken daha önünde 4gunun var bu tahlili perşembe yaptır dedi bilmiyorum artık daha aşılama yaptırmam bu 2ci cok yoruldum ben
Canım dur bakalım kırmızıları görene kadar umudumuz var Canını sıkma benim bu 3. Aşılamam iğne ile ikinci ve ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim İnan ki yılmadım devam ediyorum Allah'ım onun acısını unutturacak bir evlat nasip etsin diye hemen salma kendini yıllarca bekleyenler var

Canım dur bakalım kırmızıları görene kadar umudumuz var Canını sıkma benim bu 3. Aşılamam iğne ile ikinci ve ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim İnan ki yılmadım devam ediyorum Allah'ım onun acısını unutturacak bir evlat nasip etsin diye hemen salma kendini yıllarca bekleyenler var
canım çok sağol bende bir sıkıntı yok zaten önceden de evladım var bu ikinci eşim ve doktora göre ondadasorun yok ama beni çok yoruyor baskı baskı %80hareketli ile aşılama oldu ve 3yumurtam olustu Rabbim görsün beni bizleri çok Üzgünüm inaninki cok zor adam kabullenmiyo

merhabalar ben yenı uye oldum buraya.uzun zamandır aşılama konusunu okuyorum bende dun (22 nısan) ılk asılamamı oldum. ınsallah ALLAHım bu kandıl gecesı dualarımızı kabul eder bebıslerımız bıze tutunur. :)
Aminnnn cnm bnm insallah

Canim internette mikro cip asilama die videosu vardi sanirim. Spermler yuzduruluyor iyi kaliteli olanlar seciliyor.
Benimkide öyleydi canım yani diğer türlü aşılama kalmadı zaten benim bildiğim hepsi yıkanıyor artık iyileri enjekte ediliyor

N Nale34 Günaydın canım
Beta Hcg hormonu kana 12 günden sonra karışır, idrara çok daha geç.
O yüzden kendini toparla, asla üzülme, umut etmeye devam et ve doktorunun söylediği gibi perşembe günü yaptır testini. Güzel haberler alman dileğiyle
Allah yar ve yardımcın olsun

N Nale34 Günaydın canım
Beta Hcg hormonu kana 12 günden sonra karışır, idrara çok daha geç.
O yüzden kendini toparla, asla üzülme, umut etmeye devam et ve doktorunun söylediği gibi perşembe günü yaptır testini. Güzel haberler alman dileğiyle
Allah yar ve yardımcın olsun
çok tsk ederim beni teselli ettiğin için inanki sabaha kadar hep dua ettim ins yükselir Rabbim duyar sesimi çok zor rabbim yardimcimiz olsun

Back
X