Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben kan verdim. 15.30da sonuç çıkar dediler. Ben de eve geldim netten bakacağım sonuca. Gelirken yine dayanamadım bir tane daha idrar testi aldim ama malesef yine tek çizgi:( neyse tahlil sonucumu da goreyim de oyle depresyona gireyim ;)

Kızlar ben kan verdim. 15.30da sonuç çıkar dediler. Ben de eve geldim netten bakacağım sonuca. Gelirken yine dayanamadım bir tane daha idrar testi aldim ama malesef yine tek çizgi:KK43: neyse tahlil sonucumu da goreyim de oyle depresyona gireyim :KK66:
Insallah poZITIF cikar kanda ya.

Kızlar ben kan verdim. 15.30da sonuç çıkar dediler. Ben de eve geldim netten bakacağım sonuca. Gelirken yine dayanamadım bir tane daha idrar testi aldim ama malesef yine tek çizgi:KK43: neyse tahlil sonucumu da goreyim de oyle depresyona gireyim :KK66:
İnşallah pozitiftir canım yaz mutlaka

Ayyy insallah kızlar yaaa nasıl güzel olur pozitif olsa ;) Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

bende 28 nisan yaptırdım aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla ama sanırım ilk aşılama biraz zor tutuyor aslında aşılamanın şansı %15-20 civarı yani bi tüpbebek gibi değil ve çatlama sorunu varsa yada kadının yumurtası kalın erkeğin spermi o yumurtayı dölleyemiyorsa aşılamanın başarı sansı dahada düşüyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bende 28 nisan yaptırdım aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla ama sanırım ilk aşılama biraz zor tutuyor aslında aşılamanın şansı %15-20 civarı yani bi tüpbebek gibi değil ve çatlama sorunu varsa yada kadının yumurtası kalın erkeğin spermi o yumurtayı dölleyemiyorsa aşılamanın başarı sansı dahada düşüyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Aynen öyle kimbilir bilmediğimiz daha neler var rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah senden güzel bir haber alırız bizede umut olursun canım

Back
X