Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen öle canım şimdi tekrar baktım adet oluyorum ilk aşılamam benimde tutmadı nasip değilmiş perşembe gidicem doktora ya ikinci aşılama yapar yada tüp bebek bakalım bu aşılaması tutan olmadı gruptan sanırım
İlk aşılama pek tutan olmuyor canım ya hayırlısı inşallah ikincisi tutar dua etmekten başka caremiz yok üzülme sakın kafanada takma

senin aşılaman ne durumda
Ben 18 de aşılama oldum 1 Mayıs da da adet oldum canım benimkine tutmadı ikinci için başvurmaya gittim 3 mayista bana 1 ay bekleyelim vücutta ilaç vardır hala asiri yükleme yapmayalım dediler bakalım gelecek ay tekrardan baslicaz Allah izin verirse

Artık kabullendim bu hep böyle olacak demekki bugün o kadar yol gittim okulda nobetciydim sabahtan beri eve yeni girdim o kadar emeğe yine negatif

Artık kabullendim bu hep böyle olacak demekki bugün o kadar yol gittim okulda nobetciydim sabahtan beri eve yeni girdim o kadar emeğe yine negatif[/QUOTE
Nasip değilmiş demekki üzülme lütfen bak yanlız değilsin hepimiz negatif sonuç aldık zaten aşılama da başarı yüzdeleri malum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah dua et bol bol isyana düşme canım

Kızlar berat kandiliniz mübarek olsun bugün bol bol dua edelim rabbim inşallah bizimde kucaklarimizi dolduracak sadece sabretmemiz lazım o zamanıni biliyor ve nezman isterse ozman olacak ben böyle bakıyorum biz ustumuze düşenleri yaptık tedbir bizden takdir Allah'tan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Back
X