- 29 Nisan 2017
- 33
- 7
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insallahÂmin canım inşallah Rabbim gönlümüzden geçenleri dilimizden dökülen duaları kabul eylesin bol bol tevbe istiğfar edin kızlar Hayırlı kandiller..
Tam 14.gun bende dun jasta oldum asilamanin 14.gunu oldumKızlar asilamadan sonra ne zaman Adet oldunuz kendi gününüz de mi asilamadan 14 gün sonra mi
Benim 16. Gün hala olmadım kan testi negatif yarın kendi adet günüm belki yarın olurumBenim morelim cok bozuk 1benim nagatifdi
Tam 14.gun bende dun jasta oldum asilamanin 14.gunu oldum
Canım ben 16. Gün adet oldum dün iğnelere başladım tekrar İkinci aşılama içinBenim 16. Gün hala olmadım kan testi negatif yarın kendi adet günüm belki yarın olurum
Canım sonucu yeni gördüm hiç üzülmüyoruz aynen dediğin gibi bide zaten aşılama normal,tüp gibi başarı oranı yüksek değil.Benim 16. Gün hala olmadım kan testi negatif yarın kendi adet günüm belki yarın olurum
Benim canim cok azdiVe adetim çok az oldu normalden çok çok az ilaçlardan galiba
Normal değil mi az olması sordun mu sen doktora canım bir şey dedi mo ben tekrar gitmeyecegim çünkü doktoraBenim canim cok azdi
Normal değil mi az olması sordun mu sen doktora canım bir şey dedi mo ben tekrar gitmeyecegim çünkü doktora[/Q
dedi nolmeldir canim
Bende senin gibiydim canim sogan suyunu ic cok iyidir ben ay basi iciyrum ben nolmelde kaldigim garden devam edecektim tadevime ama turkiyeye gelcegim icin biraktim turkiyede doktorlara gidecemHmm anladım canın teşekkür ederim soğan suyu içmeyi düşünüyorum çünkü bu ay doktora da hiç gitmeyecegim baya az gelince insan rahat edemiyor üstüne görme filan olabilir diye ama kan testi negatifti öyle bir şey yoktur değil mi
Nolmeldir az olmasiEğer az adet gördüysen bence bir görün benim baya geldi adetim hatta kan pıhtıları geldi
ben ikinci aşılamaya başladım bu son aşılama deneyişim artık![]()
Ya oluyorum ama normalden az oluyorum zaten geçen hafta kan testi yapmıştı göğüs hassasiyeti filan da yok sanmıyorum hamile olacağımı ama 7 yumurta ile adetim çok olur diye düşünmüştümEğer az adet gördüysen bence bir görün benim baya geldi adetim hatta kan pıhtıları geldi
ben ikinci aşılamaya başladım bu son aşılama deneyişim artık![]()