- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Benim doktor bakiyor canim baslarda biraz asagida olurmus zamanla yukari cikarmis plasenta. Benim asagidaydi biraz doktor iliski yasagi verdi. Lekelenme tarzi kanama yaparmis. Daha sonra cikti yukari.Bir de ben diğer forumlarda plesantanin yerleşme yeri hakkında bir şeyler okuyorum. rahim ağzına yerleşmesi ve asagida olması da sorun oluyormuş. Belki doktorumuz bakiyordur ama bir şey demedi hiç.bunu da soracam muayene zamanım gelince.
Benim detaylı USG de doktorum söyledi rahim ağzına yerleşmiş plasenta diye... riskleri çok fazla... en başta normal doğum yok..Bir de ben diğer forumlarda plesantanin yerleşme yeri hakkında bir şeyler okuyorum. rahim ağzına yerleşmesi ve asagida olması da sorun oluyormuş. Belki doktorumuz bakiyordur ama bir şey demedi hiç.bunu da soracam muayene zamanım gelince.
İnşallah zamanla yukarı çıkar canım.sag saglim kucağımiza alalım da fark etmez normal, sezeryan.Benim detaylı USG de doktorum söyledi rahim ağzına yerleşmiş plasenta diye... riskleri çok fazla... en başta normal doğum yok..
Ben devam ediyorum canım doğuma kadarda devam edicek kanamayla ilgili bi sorunun yok erken doğumu önlüyormuş bıraktırmadı dr um.proluton iğneyle progestan fitilede devam onlarıda kesmedi.Her doktorda farklı şeyler çıkıyor.. birinin önemsediğini diğeri saçma buluyor.. biz bu kadar stres yaşarken bu ikilemler beni daha da geriyor.
HAmileliğin başında clexane iğne başlayıp hala devam edeniniz var mı ?
Başka bir doktorla görüştüm de kan değerlerin normalse eğer iğne kullanmana gerek yok dedi..kendi doktorumla görüşücem bende erken doğumu önlediğini bilmiyordumBen devam ediyorum canım doğuma kadarda devam edicek kanamayla ilgili bi sorunun yok erken doğumu önlüyormuş bıraktırmadı dr um.proluton iğneyle progestan fitilede devam onlarıda kesmedi.
Servix(rahim ağzınıda)her muayenede ölçüyor genellikle karından bakıyor ama artık alttan bakmanında zararı yokmuş ilk 3 ay zararlıymış o yüzden ara ara alttanda bakıyor 3cm in altına düşmemesi gerekiyor
Doktor bana şöyle bir açıklama yaptı düşük ya da erken doğum olmaması için kanın çok fazla ve sulu olması gerekiyor plesantayı beslemesi için bunlarda o işe yarıyor tabikide herşey Allahın elinde bunlar aracıBaşka bir doktorla görüştüm de kan değerlerin normalse eğer iğne kullanmana gerek yok dedi..kendi doktorumla görüşücem bende erken doğumu önlediğini bilmiyordum
Bende genelde sola yatıyorum çok oturunca bende batma oluyor yatarken sıkıntı yoktan oturuken ağrım oluyor benimde canım .kızlar isim konusunda ne düşünüyorsunuz hepimizin cinsiyeti belli oldu artık .Kızlar sırtüstü yatınca nefes alamıyorum.yana yatıyorum hep.sizde durumlar nasıl
Ahh ahh bütün listeleri ezberledim sanırım isim konusunda muzdaribim..Bende genelde sola yatıyorum çok oturunca bende batma oluyor yatarken sıkıntı yoktan oturuken ağrım oluyor benimde canım .kızlar isim konusunda ne düşünüyorsunuz hepimizin cinsiyeti belli oldu artık .
Ben 3. Ayimda biraktim.Her doktorda farklı şeyler çıkıyor.. birinin önemsediğini diğeri saçma buluyor.. biz bu kadar stres yaşarken bu ikilemler beni daha da geriyor.
HAmileliğin başında clexane iğne başlayıp hala devam edeniniz var mı ?
Kızlar sırtüstü yatınca nefes alamıyorum.yana yatıyorum hep.sizde durumlar nasıl
Gözün aydın olsun canım..detaylı usg fiyatı ne kadardı orda? Bide eko yapıyomu?Selam arkadaşlar detaylı USG için izmirde fuat akercan a gittim aldığı paraya sin kurusuna kadar hakediyor bebek donmedi diye 4 defa tekrar muayene olduk hiç ücret ödemeden bebeğin burun kemiğini ve kalbini görmezsem olmaz dedi... çok şükür hersey yolunda... 495 gram 25 cm olmusuz..
Evet eko yapıldı.. 350 tl ücretiGözün aydın olsun canım..detaylı usg fiyatı ne kadardı orda? Bide eko yapıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?