2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Ayy çok heyecanlı... hadi hayırlı olsun Çok sevindim darısı başımıza.. sezaryen oluyor senin bize de anlatır mısın sonrasında neler yaşadığını ?
Tabi anlatırım canım bugün nst de sancım 80 100e vurdu o yüzden dr salı ya çekti doğumu acil bi durum olmazsa salı günü doğuma girecem

Bugün bende kontrole gittim. Haftaya çatı muayenesinin ardından doğum planını yapacak doktor. Ben normal doğum olmasını çok istiyorum. Bebeğim dönmüş sanırım o da beni üzmek istemiyor. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kilomuz 2650 boyumuz 50 santim olmuş maşallah maşallah

Kızlaar bana cvp lütfen cuma günü transfer oldum sıvı akıntı geldi su gibi renksiz çamaşırım baya ıslandı norma miii :KK43:

Kızlaar bana cvp lütfen cuma günü transfer oldum sıvı akıntı geldi su gibi renksiz çamaşırım baya ıslandı norma miii :KK43:
Benimde olurdu hatta 4 5 kat tuvalet kağıdı koyardım camasırima.merak etme bişey olmaz allahın izniyle .yat bol bol istarahat et ağır iş yapma.Rabbim tamamina erdirsin.

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim ? Çoğunuz hafta olarak benden öndesiniz. Kasıklarımda baskı ve alt bölgemde şiddetli ağrılar var. Otururken yatarken hareket kabiliyetim çok azaldı ağrım oluyor sizde de böyle mi ?

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim ? Çoğunuz hafta olarak benden öndesiniz. Kasıklarımda baskı ve alt bölgemde şiddetli ağrılar var. Otururken yatarken hareket kabiliyetim çok azaldı ağrım oluyor sizde de böyle mi ?
Senle ben varız bunu yaşayan..sırf buyuzden doğumu öne çekebiliriz yuruyemıyorum artık

Back
X