Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnezyum kullanıyor musun37.haftaya girdim çok bunaldım ağrı var hep
merhaba arkadaşlar bnm transferin 12.günü 200 hcg degeri 14 .gün 570 oldu sizce ikiz olabilirmi cogul gebelik olanlar degerlerinizi yazabilirmisiniz
Benim 12.gün 400 14.gün 870 ikiz bebek canım. Rabbim hayırlısını versin
canım bnde doktora cıktım tek kese ama degerleri cok yüksek dediler haftaya kalp atışı dinliycez allah kucagımıza almaya nasip etsinBenim 12.gün 400 14.gün 870 ikiz bebek canım. Rabbim hayırlısını versin
Düzenli kullanmıyorum..bıkaç gunde 1 içiyorum.Magnezyum kullanıyor musun
Gunaydın canımmm hadi hayırlı haberler olsun inşlh.tam olarak kaç artı kaçta kavuşçan bebeğine??Günaydın annelleeerrrbugün son kontrol e gidecem çok heyecanlı
herkese güzel bi hafta sonu diliyorummm
![]()
Tam 37de canım çarşamba günü inşallahGunaydın canımmm hadi hayırlı haberler olsun inşlh.tam olarak kaç artı kaçta kavuşçan bebeğine??
Ayy çok heyecanlı... hadi hayırlı olsun Çok sevindim darısı başımıza.. sezaryen oluyor senin bize de anlatır mısın sonrasında neler yaşadığını ?Tam 37de canım çarşamba günü inşallah
Benım 38+5te alıncakTam 37de canım çarşamba günü inşallah
Tabi anlatırım canım bugün nst de sancım 80 100e vurdu o yüzden dr salı ya çekti doğumu acil bi durum olmazsa salı günü doğuma girecemAyy çok heyecanlı... hadi hayırlı olsun Çok sevindim darısı başımıza.. sezaryen oluyor senin bize de anlatır mısın sonrasında neler yaşadığını ?
Tüp bebek olduğu için dr bisey olsun istemiyor biraz korkuyor benden açıkçasıBenım 38+5te alıncak((((( çok sallıyo dr sinir oluyom
Hergün iç inan faydasını görürsün. Ben birkaç gün içmediğimde acayip karın ve kasık ağrım oluyorDüzenli kullanmıyorum..bıkaç gunde 1 içiyorum.
Benimde olurdu hatta 4 5 kat tuvalet kağıdı koyardım camasırima.merak etme bişey olmaz allahın izniyle .yat bol bol istarahat et ağır iş yapma.Rabbim tamamina erdirsin.Kızlaar bana cvp lütfen cuma günü transfer oldum sıvı akıntı geldi su gibi renksiz çamaşırım baya ıslandı norma miii![]()
Canım çok teşekkürler ediyorum Allah razı olsunBenimde olurdu hatta 4 5 kat tuvalet kağıdı koyardım camasırima.merak etme bişey olmaz allahın izniyle .yat bol bol istarahat et ağır iş yapma.Rabbim tamamina erdirsin.
Senle ben varız bunu yaşayan..sırf buyuzden doğumu öne çekebiliriz yuruyemıyorum artıkArkadaşlar bişey sorabilir miyim ? Çoğunuz hafta olarak benden öndesiniz. Kasıklarımda baskı ve alt bölgemde şiddetli ağrılar var. Otururken yatarken hareket kabiliyetim çok azaldı ağrım oluyor sizde de böyle mi ?