İnşallah canım , olursa hemeeenGüzel haberini de bizimle paylaş olur mu ? Kan testinin ardından
Bence de pozitif canımKızlar yorum rica ediyoruuum burada biraz daha belirgin ilaçlardan olma ihtimali var mı kalbim yerinden çıkacak5. Gün embriyo 7. Gün
Ben de yiruyemiyorum. Belim çok ağrıyor :-( hayırlısı ile bi kucağımiza alsak yavrularıKontrolümüz vardı bugün.. herşeyimiz normal çıkıyor Allahın izniyle.. fakat doktor günde 1 saat yürüyüş yapcaksın dedi. Ben yarım saat yürüdüm yerimde duramıyorum belim kasıklarım öyle bir ağrıyor ki.. bu da normalmişama nedense bugün ağrılarım dayanılmaz noktada
Normal doğum istiyosan yürü diyorBen de yiruyemiyorum. Belim çok ağrıyor :-( hayırlısı ile bi kucağımiza alsak yavruları
Allahım yardımcın olsun canım arkadaşım,, sağlıcakla kucağına aldığının haberlerini de ver bizlere.. en hayırlı şekilde kavuştursun rabbim.. hangi güne denk geliyor ?Kordon dolanmiş 38+0 da alıcak...dua edın bana
Hakkinizda hayırlısı olsun canım. Gelişimi tamamlandı çok şükür. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKordon dolanmiş 38+0 da alıcak...dua edın bana
Bol bol fetih suresi okuyalım kızlar..Prş sabahı kızlar.. çok streslıyım....
Günaydın çok sevindim cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık ve mutluluk içinde.Bekleyen herkese hayırlı doğumlarDahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?