2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Allahımmmm doğumlar başladı heyecan sardıııı çok guzelll yarabbim bin şükürrr darısı bizlere kızlarr gun sayıyorumm ...38.haftadayım bakalım neler olacakkk..bhcg sonucu beklemek gibi bu süreçte zor valla..gelişmeleri yazın lütfen herkese sevgilerrrr....

9 gün kaldı ama ne sancı var ne bir şey. Bel ağrım var benim sadece. Hiç doğuracak gibi değilim kızlar ben

Bİzimde suyumuz azalmış günaşırı nst ye giriyorum heran alabilirm dio dr en azından 1 hafta daha beklesin istiyoruz küveze girmesin die hepimiz için hayırlsıı olsun

Kontrolümüz vardı bugün.. herşeyimiz normal çıkıyor Allahın izniyle.. fakat doktor günde 1 saat yürüyüş yapcaksın dedi. Ben yarım saat yürüdüm yerimde duramıyorum belim kasıklarım öyle bir ağrıyor ki.. bu da normalmiş ama nedense bugün ağrılarım dayanılmaz noktada

Ben de yiruyemiyorum. Belim çok ağrıyor :-( hayırlısı ile bi kucağımiza alsak yavruları

Ben de yiruyemiyorum. Belim çok ağrıyor :-( hayırlısı ile bi kucağımiza alsak yavruları
Normal doğum istiyosan yürü diyor mecbur dayanıyorum.. diyorumya ağrımayan yerim yok.. birde vücudumda uyuşukluklar yaşıyorum çok ilginç bazı yerlerimi çok az hissetmeye başladım ne gariptir ki bu da normalmiş

Günaydın annişler,,
Grupta sessizlik var yoksa bir melek daha mı katıldı aramıza ?

9 ay boyunca sancı ve ağrı çektim hep. On gündür tık yok. Nasıl doguracam ben

Merhaba kızlar, Beta HCG 335,4 çok mu yüksek 10. Gün ikiz olma ihtimali olabilir mi yardımcı olur musunuz sonucu yeni aldım, ağlamaktan Bi hal oldum çok mutluyum, heyecanlıyım ve korkuyorum umarım artarak devam eder

Merhaba kizlar, ben de normal dogum icin gun bekleyenlerdenim. Cati muayenem 38. Haftada olacakmis yani haftaya. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

Dahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
Günaydın çok sevindim cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık ve mutluluk içinde.Bekleyen herkese hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…