Ayyy çok şaşırdım bi o kadar da sevindim hadi gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün ne mutlu size .. darısı başımızaDahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
Sagsaglim kucağına aldığın için çok mutlu oldum.. biz de 34+2 de dogmamiza rağmen çok şükür çok sağlıklıyiz...Dahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
Sen de normal dogum bekliyorsun degil mi? Ben Mira koymayi dusunuyorum.Günaydın.. yavrularınızın isimlerini de paylaşır mısınız ?
Canım erken doğum yapacağın zaman celestone iğne(ciğer geliştirici) yapıldımıSagsaglim kucağına aldığın için çok mutlu oldum.. biz de 34+2 de dogmamiza rağmen çok şükür çok sağlıklıyiz...
Kuvezde yatacak diye korkmayın erken dogmamiza rağmen biz bile Kuvezde yatmadik..
Emzirmeya ve sarılığa dikkat edin
Normal bekliyorum evet.. 37. Haftama girdim dün. Bugün belimde ve kasıklarımda ağrılar var hayır olur inşallah.. bizde yağız düşünüyoruz ismini.. hayırlısı bakalımSen de normal dogum bekliyorsun degil mi? Ben Mira koymayi dusunuyorum.
Adet sancısı gibi sancılar çekiyorum senin de böyle miydi ?Sıfır sancıyla bekliyorum. 10 güne kadar hergun ağrılı ve sancılı geçti hamilelik. Tık yok artık. Rabbim kucağına almayı nasip ederse Feyza koyacaz biz de.
Adet sancısı gibi sancılar çekiyorum senin de böyle miydi ?
Adet sancısı gibi sancılar çekiyorum senin de böyle miydi ?
Doktorun normal karşılıyor mu peki ??İki hafta öncesine kadar bende de öyle sancılar vardı. İki haftadır hiçbir şey yok
41. Haftaya kadar zamanı var diyor ama ben korkuyorum. Bakalım.ne diyecek pazartesi günü. Muhtemelen bekleyelim bir hafta daha der. Bir şey olursa diye korkuyorum beklemek sorun değil deDoktorun normal karşılıyor mu peki ??
İnşallah olmaz arkadaşım. Benim de yarın kontrolüm var artık 3 günde 1 gideceğim kontrole.. bakalım neler diyecek..41. Haftaya kadar zamanı var diyor ama ben korkuyorum. Bakalım.ne diyecek pazartesi günü. Muhtemelen bekleyelim bir hafta daha der. Bir şey olursa diye korkuyorum beklemek sorun değil de
Gözün aydın canım.darisi bizlere.Sanki bi bebekleri kızBizde 4 günlük olduk bile teyzeleri..Allahımm sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşallah bekleyenlere..Prensesimizin ismi Destina 2800 gr 49 cm doğduk
Toparlanabildin mi ? Nasılsın ?Yıllar süren hasretimiz son buldu sırayla kavuşuyoruz evlatlarımıza onları kokluyoruz Allaha şükredıyoruz..emeği geçen herkese dua edıyoruz, sizlerle paylaştık duygularımızı.. bu zorlu süreçte hep beraberdık..hepinize tşk ederim..6 gunluk oldu kızım... çok sevıyorummm yavrumuuu hamdolsun Allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?