2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Dahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
Ayyy çok şaşırdım bi o kadar da sevindim hadi gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün ne mutlu size .. darısı başımıza

Dahada öne geldi tarih 37+5 te suyum geldi ve doğum yaptım.yavruma kavuştum dunyalar benım oldu.darısı sizlere..spinal anestezi tavsiye ederım.Allah yar ve yardımcınız olsun..
Sagsaglim kucağına aldığın için çok mutlu oldum.. biz de 34+2 de dogmamiza rağmen çok şükür çok sağlıklıyiz...
Kuvezde yatacak diye korkmayın erken dogmamiza rağmen biz bile Kuvezde yatmadik..
Emzirmeya ve sarılığa dikkat edin

Canım erken doğum yapacağın zaman celestone iğne(ciğer geliştirici) yapıldımı

Sıfır sancıyla bekliyorum. 10 güne kadar hergun ağrılı ve sancılı geçti hamilelik. Tık yok artık. Rabbim kucağına almayı nasip ederse Feyza koyacaz biz de.

Doktorun normal karşılıyor mu peki ??
41. Haftaya kadar zamanı var diyor ama ben korkuyorum. Bakalım.ne diyecek pazartesi günü. Muhtemelen bekleyelim bir hafta daha der. Bir şey olursa diye korkuyorum beklemek sorun değil de

41. Haftaya kadar zamanı var diyor ama ben korkuyorum. Bakalım.ne diyecek pazartesi günü. Muhtemelen bekleyelim bir hafta daha der. Bir şey olursa diye korkuyorum beklemek sorun değil de
İnşallah olmaz arkadaşım. Benim de yarın kontrolüm var artık 3 günde 1 gideceğim kontrole.. bakalım neler diyecek..

Yıllar süren hasretimiz son buldu sırayla kavuşuyoruz evlatlarımıza onları kokluyoruz Allaha şükredıyoruz..emeği geçen herkese dua edıyoruz, sizlerle paylaştık duygularımızı.. bu zorlu süreçte hep beraberdık..hepinize tşk ederim..6 gunluk oldu kızım... çok sevıyorummm yavrumuuu hamdolsun Allahımmm

Bizde hala beklemedeyız .. salı gunu sezeryan mı normal mi karar verılecek.. Bebek kılolu oldugu için biraz zor olur dedi doktor .. salı gunu kilosuna gore konuşacağız .. saglıkla alalım bebeklerımızı kucağımıza... kızımız olacak ismi Melisa Naz :)

Toparlanabildin mi ? Nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…