Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 7 tem. Transfer 21tem senın de mi böyleCanım seninle aynı gibiyiz Son adet tarihin. Ve transfer tarihin ne zamandi
Dualarım hepimiz için. Allah kımsenın kucağini boş bırakmasın.guzel haberlerini beklıyoruz cnmKizlar merhaba 6. Hafta icindeyim ins.daha keseye baktirmadik.bhcg 7366. 10 gun sonra gidip keseyle birlikte kalp atisini da duyarim ins.dualarinizi bekliyorum
Sat 7 tem. Transfer 21tem senın de mi böyle
Maşallah cnm gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahkizlar bugün doktor randevum vardi, mercimegimi hem gördüm hem kalbini duydum, yarabbim cokkkkk sükür... ama doktora anlattim, mide bulantisi ve igrenti var yemek yiyemiyorum dedim. hatta bizim yasli teyzeler , sen bu bebegi besleyemiycceksin diyor dedim.. doktor dedi yemek icin kendini zorlama, illa et yiycem protein alcam diye sakin zorlama.. sadece su icmen biele yeterli dedi.. nasil dedim?? hem proteein rezervlerin var, hemde biz sana bi sürü ilac veriyoruz hepsi magnezyum vitaminelr falan, zaten yeterli dedi.. icim rahatladi cünkkü yemek yiyeminyce psikolojik bunalima girmistim, gerekli seyleri yemiyorum diye :) ohhhhhhhhhhhhhh cok sükür mercimeigimin kalbi atiyor pit pit...
darisi basiniza...
kizlar bugün doktor randevum vardi, mercimegimi hem gördüm hem kalbini duydum, yarabbim cokkkkk sükür... ama doktora anlattim, mide bulantisi ve igrenti var yemek yiyemiyorum dedim. hatta bizim yasli teyzeler , sen bu bebegi besleyemiycceksin diyor dedim.. doktor dedi yemek icin kendini zorlama, illa et yiycem protein alcam diye sakin zorlama.. sadece su icmen biele yeterli dedi.. nasil dedim?? hem proteein rezervlerin var, hemde biz sana bi sürü ilac veriyoruz hepsi magnezyum vitaminelr falan, zaten yeterli dedi.. icim rahatladi cünkkü yemek yiyeminyce psikolojik bunalima girmistim, gerekli seyleri yemiyorum diye :) ohhhhhhhhhhhhhh cok sükür mercimeigimin kalbi atiyor pit pit...
darisi basiniza...
aynen cnm bende duyarim inşallah o zaman daha rahatliyacagimcok sagol canim ya, valla simdi inandim hamile olduguma.. hep acaba diyordum
aynen cnm bende duyarim inşallah o zaman daha rahatliyacagim
Cnm dün gittim keselerimizi gördük çok şükür iki hafta sonraya randevu aldım Dr um izne ayrıldığı içinCnm sen ne zaman gideceksin hastaneye bu hafta da duyman gerekiyordu artık
6+0Selam kızlar. Tam olarak kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz