2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar 3 gündür hiç bişey yemediğim için dün gece acillik oldum. Dün kusmaktan mide bulantısından şiddetli baş ağrısından ölecektim sanki ağzımın içi mantar olmuş her yerı yara bi lokma bişey yiyemiyorum dün gece acilde serum ve iğne vurdular bebisimde bugün 7. Haftaya girdi bi zararı olmaz ilaçların bebeğe dimi çok kafama takıldı

Slm cnm yeni topiğimiz hayırlı olsun burda paylaşacak çok şeyimiz var.kese kalp atışı 2li-3lü testler şeker yukleme testi usg bulgularımız tetanoz aşısı kılo durumlarımız ödemdi carttı curttu derken...şahane bi topik olcak inşlh
.eline sağlık S Shahida

Canım seninle aynı gibiyiz Son adet tarihin. Ve transfer tarihin ne zamandi

Kizlar merhaba 6. Hafta icindeyim ins.daha keseye baktirmadik.bhcg 7366. 10 gun sonra gidip keseyle birlikte kalp atisini da duyarim ins.dualarinizi bekliyorum

selam canim öncelikle gecmis olsun, bende biraz senin gibiyim.. kusmuyorum ama igreti gibi mide bulantisi var..kesinlikle et ve et ürünleri yiyemiyorum.. walla demin sirf protein yemis olmak icin kabak cekirdegi yedim.. hangi yemegi düsünsem bögggggg diye midem bulaniyor,, bazende tam tersi bana yasak olan bisey canim cekiyor, simdi mayonz ketchap yasak ya... bugün deli gbi canim onlari cekti ama iste bi tiksinti igrenti var

kizlar bugün doktor randevum vardi, mercimegimi hem gördüm hem kalbini duydum, yarabbim cokkkkk sükür... ama doktora anlattim, mide bulantisi ve igrenti var yemek yiyemiyorum dedim. hatta bizim yasli teyzeler , sen bu bebegi besleyemiycceksin diyor dedim.. doktor dedi yemek icin kendini zorlama, illa et yiycem protein alcam diye sakin zorlama.. sadece su icmen biele yeterli dedi.. nasil dedim?? hem proteein rezervlerin var, hemde biz sana bi sürü ilac veriyoruz hepsi magnezyum vitaminelr falan, zaten yeterli dedi.. icim rahatladi cünkkü yemek yiyeminyce psikolojik bunalima girmistim, gerekli seyleri yemiyorum diye :) ohhhhhhhhhhhhhh cok sükür mercimeigimin kalbi atiyor pit pit...
darisi basiniza...

kizlar bugün doktor randevum vardi, mercimegimi hem gördüm hem kalbini duydum, yarabbim cokkkkk sükür... ama doktora anlattim, mide bulantisi ve igrenti var yemek yiyemiyorum dedim. hatta bizim yasli teyzeler , sen bu bebegi besleyemiycceksin diyor dedim.. doktor dedi yemek icin kendini zorlama, illa et yiycem protein alcam diye sakin zorlama.. sadece su icmen biele yeterli dedi.. nasil dedim?? hem proteein rezervlerin var, hemde biz sana bi sürü ilac veriyoruz hepsi magnezyum vitaminelr falan, zaten yeterli dedi.. icim rahatladi cünkkü yemek yiyeminyce psikolojik bunalima girmistim, gerekli seyleri yemiyorum diye :) ohhhhhhhhhhhhhh cok sükür mercimeigimin kalbi atiyor pit pit...
darisi basiniza...
Maşallah cnm gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah

cok sagol canim ya, valla simdi inandim hamile olduguma.. hep acaba diyordum

darisi basiniza...

Gozunaydin canimm sağlıkla devam etsin inşallahhh ben şuan sadece tüp bebek tedavisinde ki ilaçlara devam ediyorum sadece folik asit vitamin takviyesi gibi . Onun dışında kan ilacı vitamin ilacı vermediler bana sana neler verdiler canım suan sadece günde 6 tane hap iciyorum kan değerlerim çok normal çıktı ondan mı baslatmadilar acaba

canim ben yurtdisinda yasiyorum o yüzden farkli olabilir, benim tiroid problemim var onu aliyorum, hormon dengelemek icin seker hapi iciyorum. bebek düsmesin diye mavi kücük bi hap iciyorum, arti her aksam yaptigim bi igne var, onun disinda hamilelik le birlikte folik asit ve vitamin aliyorum, baya ilac yani

Selam kızlar. Tam olarak kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz

Merhaba arkadaşlar iltihaplı romatizma hakkında bilgisi olan varmı ben romatizma hastasıyım ilaçlarımı bırakmıştım bir aydır iyiydim fakat ağrılatım geri gelmeye başladı kıpırdayamıyorum sırtım belim tutuldu doktorlar farklı şeyler söylüyor biri kullanma diyor ne yapsam kara veremedim

Back
X