- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Günaydın canım. Bu gün hafifledi sanki surkeye devam.Günaydın cnm inşallah Dr bu duruma bir çare bulur gerçekten çok zor kaşıntı geçmiş olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. Bu gün hafifledi sanki surkeye devam.Günaydın cnm inşallah Dr bu duruma bir çare bulur gerçekten çok zor kaşıntı geçmiş olsun cnm
amin canim sagol. ins hepimiz kucagimiza aldığımız günleri görürüz.Ay kuzum benim. Rabbim güç versin. Dondurulmuş larla daha kolay ilerliyor süreç. En azından ilaç kullanmiycaksin . Basarirsin canım. Hazır hissediyorsan koydum hemen inşallah hemencecik unutturur yeni bebisin yaşadıklarını. Ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.
cnm bence bir soyle hapi Dr na bence faydalı hatta serumunda faydası var bence insallah Allah bidaha yasatmasinprednolu kullanmadım vermedi doktorum canim. serumu tedaviye başladığım ilk gün söylemiştim doktoruma öyle bisey yok kandırmaca anlar dedi. bilmiyorum artık canim neden böyle oldu. mutlaka bir sebebi vardır da bilinmiyor ışte
prednolu kullanmadım vermedi doktorum canim. serumu tedaviye başladığım ilk gün söylemiştim doktoruma öyle bisey yok kandırmaca anlar dedi. bilmiyorum artık canim neden böyle oldu. mutlaka bir sebebi vardır da bilinmiyor ışte
7 yıllık evliyim sağlıklısından ömürlüsünden istiyorum bir kız bir erkek inşallahMaşallah canım. Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Benim 11 güç 488 13 .gün 987 15. Gün 1993 gibi bişeydi. İki kese gördük. Senin değerler daha yüksek istiyorsan inşallah ikizdir
daha onceki tedavim başka hastanedeydi onlar vermişti ama sonuç negatifti bu doktorum vermedi sadece jel, pregoston, estrofem ve vitaminler kullandim pozitif ti ama devam etmedi. gittiğimde hatırlatayım nediycek bakalım. sen kullaniyormusun?cnm bence bir soyle hapi Dr na bence faydalı hatta serumunda faydası var bence insallah Allah bidaha yasatmasin
Evet cnm ben de bağışıklık yüksek çıktı ve bundan önceki tedavimde anı bi kanamayla dusuk yaptım senin gibi Dr bu testi yaptırdı yüksek çıktı ilk günden beri kullanıyorum cnm serum da takıldı bana ayrıca iki kere o yüzden dedim cnmdaha onceki tedavim başka hastanedeydi onlar vermişti ama sonuç negatifti bu doktorum vermedi sadece jel, pregoston, estrofem ve vitaminler kullandim pozitif ti ama devam etmedi. gittiğimde hatırlatayım nediycek bakalım. sen kullaniyormusun?
bende 5+5 yaşadım dusugu. sen cgt bahsediyorsun değilmi? normal kromozon testi yapıldı onlarda hiçbir sorun çıkmayınca embiyolarla yapilmadi. ben ilk gittiğimde cgt yapılmasını istedim 3 denememdi doktor hiç hamile kalmadigim için gerek olmadığını söyledi. senin adinada çok sevindim mevlam kucağına almayı nasip etsin.Canım benim 4. Denememde 5 haftalık düşük yaşadım ve kromozomundan şüphe ettikleri için bundan sonraki denemelerime 24 lü kromozom testi uygulandı 5,6,7 denememde yine tutunma olmadı şu an Ankara HRS Hastanesinde 46 lı kromozom testi yapılarak yerleştirildi Hamdolsun tuttu 8. Denemem Rabbimiz tamamına erdirsin Ankara'daki doktorum sordu bu testi istiyormusun evet dedim çünkü embriyo başına 300 dolar ödendi Bence ben yaşadım sen yaşama kesinlikle kromozom testi yaptırmadan koydurma
7. Denememde cd 56 testi yapıldı serum uygulandı prednol her transferden önce 5 gün kullandım ama nafile Bebekler tutunmadı Ben şunu anladım bir dünya tecrübem oldu Her şey sebep vakti saati gelmiş olsun yeter kiii
bu bağışıklık testinin adını biliyormusun? sen nekadarlikken düşük yaptim? nezaman basliyosun kullanmaya? bu serum dediğin bağışıklık serumu degilmi? onu nezan kullandin?Evet cnm ben de bağışıklık yüksek çıktı ve bundan önceki tedavimde anı bi kanamayla dusuk yaptım senin gibi Dr bu testi yaptırdı yüksek çıktı ilk günden beri kullanıyorum cnm serum da takıldı bana ayrıca iki kere o yüzden dedim cnm
Bağışıklık testi deniyor cnm ben bu ilacı yumi ilaçları ile aynı zamanda başladım çünkü dediğim gibi testte baya yüksek çıktı sonuç serumuda transferden 10 gün önce bir yapıldı ikincide transferden 4 gün sonra yapildi cnm evet bağışıklık serumubu bağışıklık testinin adını biliyormusun? sen nekadarlikken düşük yaptim? nezaman basliyosun kullanmaya? bu serum dediğin bağışıklık serumu degilmi? onu nezan kullandin?
Tam senin haftalardaydim 5.5 haftalikti cnmbu bağışıklık testinin adını biliyormusun? sen nekadarlikken düşük yaptim? nezaman basliyosun kullanmaya? bu serum dediğin bağışıklık serumu degilmi? onu nezan kullandin?
bu testi kesinlikle tekrar sorucam. okadar çok test yapildiki artık unutuyorum neyin ne olduğunu. ben dondurulmuş transferi olmuştum dogum kontrol hapıyla baskilayip estrofemle destekleyip transfer olmuştu. bu sefer doğal olarak yumurta takibi ve transfer yapicaz dedi. düşük olayini azaltiyormus. ins mevlam bu sefer herkeze kucağına almayı nasip ederBağışıklık testi deniyor cnm ben bu ilacı yumi ilaçları ile aynı zamanda başladım çünkü dediğim gibi testte baya yüksek çıktı sonuç serumuda transferden 10 gün önce bir yapıldı ikincide transferden 4 gün sonra yapildi cnm evet bağışıklık serumu
çok zor bisey yaaa. yıllarca pozitif görmek için uğraşıyorsun tam oldu diye sevinirken kaybediyosun cook ama cook zormuş. oyuzden artık allah sağlıklı cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin diye dua ediyorum.Tam senin haftalardaydim 5.5 haftalikti cnm
bende 5+5 yaşadım dusugu. sen cgt bahsediyorsun değilmi? normal kromozon testi yapıldı onlarda hiçbir sorun çıkmayınca embiyolarla yapilmadi. ben ilk gittiğimde cgt yapılmasını istedim 3 denememdi doktor hiç hamile kalmadigim için gerek olmadığını söyledi. senin adinada çok sevindim mevlam kucağına almayı nasip etsin.
BAĞIŞIKLIK TESTİNİN ADITam senin haftalardaydim 5.5 haftalikti cnm
Yok cnm adı baskaydi öyle bisey değildi bide bende o sonuç yüksek çıktı cnm yani en iyi kalite embiriyoda olsa vücut onu yabancı madde olarak algılayıp ne yazıkki atmaya çalıyormuşBAĞIŞIKLIK TESTİNİN ADI
CD 56 Ben yaptırdım hiç bir şey çıkmadı ama transfer olduktan sonra hemen hastanede serum yoluyla verdiler Süt gibiydi 3 gün sonraydı galiba
evde görümcem ebe serum tekrar verdi
Evet serum süt gibi biseydi cnmBAĞIŞIKLIK TESTİNİN ADI
CD 56 Ben yaptırdım hiç bir şey çıkmadı ama transfer olduktan sonra hemen hastanede serum yoluyla verdiler Süt gibiydi 3 gün sonraydı galiba
evde görümcem ebe serum tekrar verdi
Araştır cnm inşallah Allah bidaha kimseye yasatmasin gerçekten çok zor güzel haberlerini okuruz burdan inşallah cnmbu testi kesinlikle tekrar sorucam. okadar çok test yapildiki artık unutuyorum neyin ne olduğunu. ben dondurulmuş transferi olmuştum dogum kontrol hapıyla baskilayip estrofemle destekleyip transfer olmuştu. bu sefer doğal olarak yumurta takibi ve transfer yapicaz dedi. düşük olayini azaltiyormus. ins mevlam bu sefer herkeze kucağına almayı nasip eder
bunu hiç duymamıştım. teşekkür edrim söylediğin için. benimde 3 denememdi. şimdiki 4 olucak. dediğin gibi maddi manevi gerçekten çok zor sonuç hüsran olunca dahada zor. herkezin derdi ayrı sorunlar farklı olabiliyor ama isteğimiz aynı. eli ayağı düzgün vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar diye dua ediyorum bende.ACGH Yapıldı normalde deneme sayısı fazla olmayınca yapmıyorlar ama bence tüm hastalara yapılmalı riske girilmemeli maliyeti fazla olduğu düşünülüyorsa 1 tüp bebek parası az mı Tamam tüm düşüklerin sebebi kromozom olmayabilir Rahim kaynaklıda olabilir. Bana laporoskopi histereskopi era yapılmıştı Rahim kaynaklı olmadığı içim Embryo üzerinden çalışmalar yapıldı Bu çok zor bir süreç yazarken kolay gel bide benden sor bunları yaşarken ne yaptın ne çektin ne hissettin Maddi manevi yıprandık
Buda bizim imtihanımızmış Rabbimiz geçenlerden eylesin
Benim duramam ne kadar Ağlarsam ağlayım hayırsız olacaksa bana ağır imtihan olarak dönecekse verme Benim halamın 3 tane otistik çocuğu var Ne çektiğini görüyoruz
O yüzden ne verirse Rabbimiz en güzelinden versin