- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
incofolicasit, previt, q10 kullandim bende 3 ay oncesinden başladım hala devam ediyorum.vitamin olarak forbiol verdi. bir gebelik kaybı olanlara forbiol veriyoruz dedi. hatta ben elevitide beraber içeyimmi diye sordum gerek yok dedi.
bakalım şimdi beni neler bekliyor. kalp atışını duyacakmıyım. çok korkuyorum. daha 1 hafta var kontroleincofolicasit, previt, q10 kullandim bende 3 ay oncesinden başladım hala devam ediyorum.
ins o güzel sesi duyarsin ve sonra kucağına alırsın canim. artık senin kalp atışları duyulur canim. bu hafta gidebilirsin. herşey yolunda gitseydi benimde yarin dı randevum kalp atislarini duyacsktik nasıl değilmiş.bakalım şimdi beni neler bekliyor. kalp atışını duyacakmıyım. çok korkuyorum. daha 1 hafta var kontrole
doktorum ayın 5 ne verdi randevuyu. bugün 6+5 oldum. 7+5 de randevumins o güzel sesi duyarsin ve sonra kucağına alırsın canim. artık senin kalp atışları duyulur canim. bu hafta gidebilirsin. herşey yolunda gitseydi benimde yarin dı randevum kalp atislarini duyacsktik nasıl değilmiş.
Günaydın cnm Günaydın herkeseGünaydın arkadaşlar güzel haberler alıp vereceğimiz bir hafta olsun inşallah
hayırlısı olsun canim. geç olsun ama sonuç güzel olsun.doktorum ayın 5 ne verdi randevuyu. bugün 6+5 oldum. 7+5 de randevum
Cnm belirtiler azalıp cogalabiliyor bende öyle sen kalp atımını gormusmuydungünaydın arkadaşlar...
benimde 2-3 gündür şişkinliğim gitti, göğüslerim acımıyor..
umarım içeride herşey yolundadır...
6+2 gunluk ıken gecen hafta bugun vajınal usg de derınden geldı kalp atısları.. 5 eylulde yıne kontrol var...Cnm belirtiler azalıp cogalabiliyor bende öyle sen kalp atımını gormusmuydun
Maşallah cnm sağlıkla devam etsin darisi biz bekleyenlere olsun inşallah6+2 gunluk ıken gecen hafta bugun vajınal usg de derınden geldı kalp atısları.. 5 eylulde yıne kontrol var...
Banami sordun cnm ben daha görmedim haftaya inşallahsen kalp atışını duydun mu canım
benime haftaya pazartesi. senin hangi gün. varmı belirtin sıkıntınBanami sordun cnm ben daha görmedim haftaya inşallah
Cnm benim Dr izine çıktı pazartesi dönecekmiş bizde çarşamba inşallah gideceğiz çok şükür iyiyim cnm bi sikintim yokbenime haftaya pazartesi. senin hangi gün. varmı belirtin sıkıntın
Benim bulantim yok sadece halsizlik ve uyku haliyle göğüslerim agriyor birazYaa kızlar 6+2 yım bugün midem çok bulanıyor siz de nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?