2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar hamisler Nasılsıniz ağrının sizin var mı kimse yazmaz oldu artık ben iyi sayılır çok şükür bulantım var hala çıkarmaya devam bugunde beline ağrıyor bel ağrısına ne iyi gelir bir fikriniz var mı suan dokuz haftayım bu bel ağrısı erken başladı sanırım bende sizde nasıl durumlar bebisler nasıl hepiniz sağlıkla kalın ins
Cnm slm çok engin ve yumuşak çöken yerlere oturma yerede oturma cnm bide otururken bel boşluğuna kırlent koy cnm benimde bulantim var devamlı ama şükür cikarmiyorum bebisler iyi olsunda çekeriz cnm

Cnm limon turşu turu yine de sen fazla tüketme cnm kansulandirici özellikleri var ya dikkatli tuket cnm
evet o da hep aklımda :/ sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum ama günde bi kaç parça lahana turşusu, mandalina yiyorum.
hep maydanoz yeme denir, yemekhanede salatada kısırda bi kaç parça olsa bile yemiyorum :/

evet o da hep aklımda :/ sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum ama günde bi kaç parça lahana turşusu, mandalina yiyorum.
hep maydanoz yeme denir, yemekhanede salatada kısırda bi kaç parça olsa bile yemiyorum :/
Yok cnm ondan bisey olmaz ben sanki aşırı yiyormussun gibi algiladim ondan dedim cnm

izmir-girl izmir-girl canın yaptırdın mi tarama testini.. Sonuç hemen çıkıyor mu.. fiyati ne kadar :KK66:
Can'ım yaptırdım taramayı %85 sorun yok dedı %15 i kan sonucuna gore bellı olacak .. Kan sonucu da haftaya cuma arayıp ogrenecegım .. Ense kalınlığını söylüyor zaten .. Ücreti biraz pahalı muayene ücreti + tarama testı 360 TL tuttu .. Bıraz fazla ama yapacak bişey yok . Muayene asagıda vıp 1 de oldu.. Ahmet Zeki Işık'ın odasında .. Herşeyi detaylı bi şekılde anlattı Süleyman hoca.. 5 tane resim verdı.. Hersey o kadar net ki.. Insallah sende bu guzel duyguyu yasayacaksın ..

Can'ım yaptırdım taramayı %85 sorun yok dedı %15 i kan sonucuna gore bellı olacak .. Kan sonucu da haftaya cuma arayıp ogrenecegım .. Ense kalınlığını söylüyor zaten .. Ücreti biraz pahalı muayene ücreti + tarama testı 360 TL tuttu .. Bıraz fazla ama yapacak bişey yok . Muayene asagıda vıp 1 de oldu.. Ahmet Zeki Işık'ın odasında .. Herşeyi detaylı bi şekılde anlattı Süleyman hoca.. 5 tane resim verdı.. Hersey o kadar net ki.. Insallah sende bu guzel duyguyu yasayacaksın ..
Çok sevindim hadi gözün aydın...
Inşallah bizde de bir sıkıntı çıkmaz...

Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ben, pihtilasma yok ona ragmen. Sen de o kadarcik tursudan limondan korkma hicbi sey olmaz. Maydanoz da yiyorum ben. Kasasiyla yemedigin surece sikinti yok dedi bana doktor:

O kadar alıştım ki artık mide bulantısı ve tiskinme hissine hafiften geçince korkuyorum. Sabah uyandım mesela baktım bulantı yok dedim tamam kesin bişe oldu çok şükür şimdi geri başladı. Dua ediyorum hareketlerini hissedene kdr bulansin midem :) çünkü ben kan pıhtılaşmasi hastasıyım risk grubundayimmm:(

Bulantın mi çok oluyor arkadaşım benimde öyle her gün çıkatiyorum ben limon kolaydı koklamak iyi geliyor bana tavsiye ederim
Senin oldugun haftalar basladi benim eksimem ve bulantim. Bende eksime agirlikli ama gegirme hissi geldikce midem kalkiyor, hicbir sey yiyesim yok, yemeklerden igrendim. Ama kusamiyorum. Zaten normal hayatimda da hic kusmadim..

O kadar alıştım ki artık mide bulantısı ve tiskinme hissine hafiften geçince korkuyorum. Sabah uyandım mesela baktım bulantı yok dedim tamam kesin bişe oldu çok şükür şimdi geri başladı. Dua ediyorum hareketlerini hissedene kdr bulansin midem :) çünkü ben kan pıhtılaşmasi hastasıyım risk grubundayimmm:KK43:
Gecince hic korkma, benim arada 2-3 gun geciyor sonra yine basliyor, tamamen beslenmeyle alakali.

A Asli2016 sana bişey sormak ıstıyorum .. Sen prevıt posıtıve vıtamın kullanıyor Musun .. Bende mıde bulantısı yapıyor ve kusturuyor ..sende boyle bişey oluyor mu dıye sormak ıstedım

A Asli2016 sana bişey sormak ıstıyorum .. Sen prevıt posıtıve vıtamın kullanıyor Musun .. Bende mıde bulantısı yapıyor ve kusturuyor ..sende boyle bişey oluyor mu dıye sormak ıstedım
Evet canım previt devam progeston ve crinon jel devam ben de hala...
Previt yatmadan önce içersem bana çok dokunuyor Öğürme hissi geliyor devamli..
Ben de gün içerisinde tok karınla almaya özen gösteriyorum o zaman daha iyi geçiyor..Gebelik Öncesi de kullandım bir sıkıntı yoktu gebelikte meydana çıktı

Kızlar benim bulantımda 8.haftadan sonra başladı bugün tam 9.haftam tam böyle bulantı gibi değilde ağır yemeklere karşı tiksinme,kokularını duyunca bulantı.bu aralar hep kraker,haşlanmış patetes,meyve yiyorum.tavuk,et türü şeyler görecek gözüm yok

Kızlar benim asıl sorum biraz ayıp olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsunuz?mecbur lazeri bıraktık ben 1 kz gittim ağdaya o acıyla bir kasılma falan olurmu acaba korktum açıkcası?

Kızlar benim bulantımda 8.haftadan sonra başladı bugün tam 9.haftam tam böyle bulantı gibi değilde ağır yemeklere karşı tiksinme,kokularını duyunca bulantı.bu aralar hep kraker,haşlanmış patetes,meyve yiyorum.tavuk,et türü şeyler görecek gözüm yok
Sanslisin o kadarla kalirsa. Benim eksime, bulanti hepsi bir arada ve 11. Haftaya girmek uzereyim 7.5 haftadan beri devam.

Back
X