2026 nisan anneleri

Burada kadın doğuma randevu bile zor bulunuyor, 18 ine zor bulabildim randevuyu. İnsan bir gelişme var mı yok mu diye en azından beta artmış mı onu öğrenmek istiyor onda da prosedür. Ne yapsın bu yeni minnoş hamişler 🤭 Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸💕
Benim ilk hamileligimde bir kere kadın doğumdan randevu almıştım ondan sonra doktor hep kendi gün verip şu gün gel randevu almana gerek yok deyip çağırmıştı gebelik takibinde randevuyu zor bulduğunuzu dile getirin büyük ihtimal o da öyle yapar tabi doktoru sevip onla devam ederseniz yoksa arayişta oluyorsunuz başkasından randevu bulmak için inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz 💞

Benim ilk hamileligimde bir kere kadın doğumdan randevu almıştım ondan sonra doktor hep kendi gün verip şu gün gel randevu almana gerek yok deyip çağırmıştı gebelik takibinde randevuyu zor bulduğunuzu dile getirin büyük ihtimal o da öyle yapar tabi doktoru sevip onla devam ederseniz yoksa arayişta oluyorsunuz başkasından randevu bulmak için inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz 💞
Amin, inşallah çok teşekkür ederim 🥰 Şu an memleketimde tatil dönemindeyim yoksa doğuda görev yapıyorum. Orada bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum fakat Rabbim hepimize sürecin de doktorun da iyisini nasip eylesin.🥰♥️

ben hala eşime söyleyemedim dün öğrendim babaannesi vefat etti gecesine çok kararsız kaldım söyleyip söylememekte şimdilik sadece ben biliyorum
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım.benim içinde zor geçen bir temmuz ayıydı morel olarak müjde olarak bana iyi gelecek eğer benimde varsa

IMG_5122.webp
kızlae bi sorum olucak yumurtlama günüm uygulamada 8-9-10 gözüküyordu evde yumurtlama testi oldugı icin dün merakıma yenik düştüm gün içinde yaptım bugünde iki kere yaptım adetim 32 günde bir oluyor 23 temmız son adetimdi ne yapmam lazım uygun zaman bu zamanlarmı yoksa bi kaç gün daha beklemelimiyim yumırtlama test yaparak

Eki Görüntüle 3626592 kızlae bi sorum olucak yumurtlama günüm uygulamada 8-9-10 gözüküyordu evde yumurtlama testi oldugı icin dün merakıma yenik düştüm gün içinde yaptım bugünde iki kere yaptım adetim 32 günde bir oluyor 23 temmız son adetimdi ne yapmam lazım uygun zaman bu zamanlarmı yoksa bi kaç gün daha beklemelimiyim yumırtlama test yaparak
tam pik yapmış cnm bugün yarın çatlar yumurtan 3-4 günü değerlendir derim ☺️

Back
X